Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ,  υποδέχεται με μεγάλη ικανοποίηση την απόφαση της ηγεσίας του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, με την οποία εγκρίνεται η αποζημίωση των ενεργών εφημεριών των ιατρών του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας – ΓΝΑ, αρχής γενομένης από την 01 Ιανουαρίου 2023.

Το παρόν αποτελεί διαχρονική επιδίωξη της Ομοσπονδίας μας και η  συγκεκριμένη απόφαση δικαιώνει τις προσπάθειες που καταβάλλαμε, όπως αυτές αποτυπώνονται με τα σχετικά έγγραφα αιτήματα μας, ως προς την  Μέριμνα του Προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ως ΠΟΜΕΝΣ θα θέλαμε να συγχαρούμε ιδιαιτέρως τον Αρχηγό  ΓΕΑ Αντιπτέραρχο κ. Μπουρολιά Θεμιστοκλή και τον πρώην Υπαρχηγό ΓΕΑ και νυν Διοικητή ΔΑΥ Αντιπτέραρχο κ. Γρηγοριάδη Δημοσθένη, για την συμβολή τους στην ικανοποίηση του δίκαιου αυτού αιτήματος.

Η σημερινή θετική εξέλιξη, η οποία ευελπιστούμε να επεκταθεί και στο υπόλοιπο Υγειονομικό Προσωπικό (Νοσηλευτικό προσωπικό - Τραυματιοφορείς) των Στρατιωτικών Νοσοκομείων της Χώρας (συμπεριλαμβανομένων των ΚΙΧΝΕ) λόγω της εξαίρεσή τους από την ΚΥΑ για την νυχτερινή εργασία, αποτελεί μια ακόμα πολύ σημαντική επιβεβαίωση της ορθότητας των προτάσεων της Ομοσπονδίας μας και αποδεικνύει ότι η ΠΟΜΕΝΣ με την σοβαρότητα που την διακρίνει, την υπεύθυνη  στάση και την δυναμική της φωνή, σε συνεργασία με τις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις της, επικυρώνει συνεχώς την αδιαμφισβήτητη αναγνώριση, από όλους τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς και αποτελεί παράλληλα την μοναδική ελπίδα των Στρατιωτικών για να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο