logo_image_3.png
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια ΟΜοσπονδία ΕΝώσεων Στρατιωτικών

 

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμε κ. Γενικέ Γραμματέα,

 

1.    Στον αγώνα αντιμετώπισης μιας Εθνικής κρίσης έχουν επιδοθεί  το τελευταίο χρονικό διάστημα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, δίνοντας κυριολεκτικά μάχη για την αντιμετώπιση της επιχειρούμενης παράνομης εισβολής στον Έβρο και νησιά του Αιγαίου,  από άτομα τρίτων χωρών, εν μέσω της εξέλιξης της πανδημίας λόγω της εξάπλωσης του φονικού ιού COVID-19.

2.    Ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και ευγνωμοσύνη μας, στο σύνολο των συναδέλφων μας στις Ε.Δ. και τα Σώματα Ασφαλείας, που συνεχίζουν να επιχειρούν με σθένος και αποφασιστικότητα, υπερασπιζόμενοι τα σύνορα της χώρας.

3.  Ως ελάχιστη αναγνώριση των πολύτιμων υπηρεσιών που προσφέρουν, σας καλούμε κατόπιν σχετικής επιστολής της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ), να κάνετε πράξη τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, εξασφαλίζοντας την καταβολή του επιδόματος ειδικού σκοπού, για το χρονικό διάστημα που θα διεξάγεται «η μάχη για την εξάλειψη του COVID-19 (κορωνοϊού)».

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμε κ. Γενικέ Γραμματέα,

 

4.    Σας βεβαιώνουμε ότι τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων, πιστά στις υποχρεώσεις μας, θα συνεχίζουμε και σε αυτή την κρίση να λειτουργούμε με αίσθημα ατομικής και συλλογικής ευθύνης εκτελώντας στο ακέραιο τα καθήκοντά μας. Αναμένουμε όμως να τιμήσετε τους ανθρώπους που αυτές τις δύσκολες στιγμές, καλούνται να συνεχίσουν να εργάζονται σε επικίνδυνες κι ανθυγιεινές συνθήκες εργασίας, εκτεθειμένοι σε βιολογικούς, χημικούς και φυσικούς παράγοντες κινδύνου.

5. Εισηγητής θέματος, Τομεάρχης Μέριμνας Προσωπικού: Αντισμήναρχος (ΕΑ) Κυριάκος Αυγερινός, τηλέφ. 6983 515236

6.  Χειριστής θέματος, Αντιπρόεδρος Μέριμνας Προσωπικού: Επισμηναγός (ΤΣΕ) Νικόλαος Παναγιωτίδης, τηλέφ. 6983 503377 

                                              

Μετά τιμής

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος Ρώτας

Επγός (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)

 

 

 

 

Slide 1
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο Email: erotima@pomens.gr

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

© 2023 Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Σου αρέσει ότι βλέπεις?

Πατήστε τα παρακάτω κουμπιά για να μας ακολουθήσετε, δεν θα το μετανιώσετε...