ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη, 12-3-19, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των κάτωθι Πρωτοβάθμιων σωματείων εκπροσώπησης εν' ενέργεια στρατιωτικών με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα:

• Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ.) διά του Προέδρου της κ. Απόστολο Λεμονιά.
  • Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ.) διά του Προέδρου της κ. Ελευθέριο Μπουρδανιώτη.
  • Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΗΛ.) διά του Προέδρου της κ. Γεώργιο Μπέκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω συνάντηση υλοποιήθηκε κατόπιν εισήγησης και προσωπικών ενεργειών του υποψηφίου Περιφερειακού συμβούλου κ. Βασίλη Σώζο, η συμβολή του οποίου ήταν σημαντική και κατά την συζήτηση των θεμάτων.

Οι Πρόεδροι των Ενώσεων ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη για την θεσμική εκπροσώπηση των εν’ ενέργεια στρατιωτικών, την λειτουργία των Πρωτοβάθμιων σωματείων, τον ρόλο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ), τον σκοπό του θεσμού και την διάθεση για συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση. Στη συνέχεια συζητήθηκαν προβλήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των συναδέλφων και τον ρόλο που δύναται να έχει η Περιφέρεια ώστε να βρεθούν λύσεις.

Ο Περιφερειάρχης από πλευράς του εξέφρασε την στήριξη του στον θεσμό της εκπροσώπησης των εν’ ενέργεια στρατιωτικών, τόνισε την αναγκαιότητά του, και δόθηκαν διαβεβαιώσεις για ενέργειες που θα βοηθήσουν στην επίλυση τόσο των υφιστάμενων όσο και μελλοντικών προβλημάτων που ταλανίζουν τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στην Δυτική Ελλάδα.

Οι Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ., Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ., Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΗΛ. εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας τόσο για το ενδιαφέρον του να συμπράξει στην επίλυση των προβλημάτων μας, όσο και για την επιθυμία του να στηρίξει στο μέλλον δράσεις των Ενώσεων μας.

Με εκτίμηση

Οι Πρόεδροι

Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ.

Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ.

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΗΛ.

Λεμονιάς Απόστολος

Μπουρδανιώτης Ελευθέριος

Μπέκας Γεώργιος

Πείτε μας τον προβληματισμό σας

εδώ

ή

στο Email:

Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Εάν επιθυμείς μπορείς να γίνεις μέλος

εδώ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 17:00

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Υπόδειξη Θεμάτων

ή αποστείλετε Email στο

Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 17:00

Εγγραφείτε στο Newletter μας, ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις απο την ΠΟΜΕΝΣ
Για επιβεβαίωση ελέγξτε τα εισερχόμενα (ή ανεπιθύμητα) μηνύματά σας.
Joomla Extensions