logo_image_3.png
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια ΟΜοσπονδία ΕΝώσεων Στρατιωτικών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2024, ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, παρευρέθη, κατόπιν πρόσκλησης, στις εργασίες του 25ου Πανελλαδικού Συνεδρίου, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος – Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό, από την πολιτική ηγεσία μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ο Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης κ Βασίλης Σπανάκης, ενώ από την φυσική τους ηγεσία, μεταξύ άλλων, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Αλεξανδρης Γεώργιος και ο Α΄ Υπαρχηγός Αντιναύαρχος Ρεϊζης Δρόσος. Επίσης παρευρέθηκαν εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων και Ομοσπονδιών των Σωμάτων ασφαλείας.

Το κεντρικό μήνυμα του Συνεδρίου, εκφραζόμενο αυτό, μέσω του Προέδρου της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ,. κ. Παναγιώτη Τσιάνου, ήταν «ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ - ΤΕΛΟΣ», το οποίο μήνυμα συμπυκνώνει τα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Λιμενικό και την ανάγκη εξεύρεσης λύσεων, όπως άλλωστε συμβαίνει και στα υπόλοιπα Σώματα Ασφαλείας αλλά και στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Από την πλευρά του ο Γ. Γραμματέας της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. επισήμανε τα σχεδόν ταυτόσημα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων με τα Σώματα Ασφαλείας, καθώς και την ανάγκη προάσπισης των δικαιωμάτων και του δίκαιου του προσωπικού μας, με κοινούς αγώνες και κοινές δράσεις, εφαρμόζοντας στην πράξη το ρητό «Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ». Τέλος ανέφερε και ένα γεγονός που μας αφορά, από τις πρόσφατες εξελίξεις στην περιοχή μας και συγκεκριμένα αυτό της αύξησης των απολαβών του προσωπικού των Βουλγαρικών Ενόπλων Δυνάμεων κατά 30% συνολικά, προκειμένου η γειτονική χώρα να αντιμετωπίσει το κύμα παραιτήσεων προσωπικού από τις Ε.Δ. της, αλλά και της διάθεσης κινήτρων στους νέους τους, για ένταξη τους, στις ΕΔ και στα Σώματα Ασφαλείας της γειτονικής χώρας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημήτριος Ρώτας

Ασμχος (ΥΔΚ)

Γεώργιος Κυριακάκης

Ανχης (ΕΜ)

 

 

 

 

Slide 1
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο Email: erotima@pomens.gr

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

© 2023 Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Σου αρέσει ότι βλέπεις?

Πατήστε τα παρακάτω κουμπιά για να μας ακολουθήσετε, δεν θα το μετανιώσετε...