logo_image_3.png
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια ΟΜοσπονδία ΕΝώσεων Στρατιωτικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της από 28 Νοεμβρίου 2023 ανακοίνωσης της Ομοσπονδίας μας με την οποία σας γνωστοποιήσαμε τη συνεργασία μας με την δικηγορική εταιρεία του κ. Δημητρίου Βερβεσού, ώστε να εξασφαλίσουμε για τα εγγεγραμμένα μέλη μας, ανά την Επικράτεια, την παροχή νομικών/δικηγορικών υπηρεσιών για αμιγώς υπαλληλικά/υπηρεσιακά ζητήματα, σας ενημερώνουμε ότι η παροχή των άνω υπηρεσιών αρχίζει από την 1η Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Πέμπτη, με διάρκεια ενός έτους, δηλαδή έως και την 31η Ιανουαρίου 2025.

Οι ώρες τηλεφωνικής επικοινωνίας με την δικηγορική εταιρεία του κ. Βερβεσού, για την παροχή νομικών και δικηγορικών υπηρεσιών, θα είναι καθημερινά 09:00 με 16:00 από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στο τηλέφωνο: 210-3647348.

Η επικοινωνία με τη νομική ομάδα της δικηγορικής εταιρείας του κ. Βερβεσού θα γίνεται και μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), ανάλογα με το είδος του υπηρεσιακού ζητήματος το οποίο αντιμετωπίζει ο/η καθένας/καθεμία και ζητά νομική προστασία ή συμβουλή, και θα πραγματοποιείται ως εξής:

1. Συμπλήρωση της συνημμένης στην παρούσα ανακοίνωση φόρμας επικοινωνίας με τα απαραίτητα ατομικά στοιχεία του/της καθένα/καθεμίας.

2. Επισύναψη της συμπληρωμένης φόρμας επικοινωνίας και των απαραίτητων εγγράφων που αφορούν το υπηρεσιακό ζήτημα σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

3. Αποστολή του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), με συμπληρωμένη τη φόρμα επικοινωνίας και τα απαραίτητα έγγραφα, ανάλογα με το είδος της υπόθεσης, στις κάτωθι ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

i) Για ζητήματα πειθαρχικά – ποινικά εντός της υπηρεσίας θα αποστέλλετε το email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ii) Για ζητήματα μεταθέσεων θα αποστέλλετε το email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

iii) Για ζητήματα διοικητικά  (Κρίσεις, Προαγωγές, Απόλυση, Εκθέσεις Ικανοτήτων, Κακές Βαθμολογίες) θα αποστέλλετε το email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

iv) Για ζητήματα οικονομικά (Αποζημιώσεις, Φύλλα Πορείας) θα αποστέλλετε το email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

v) Για ζητήματα μέριμνας (Συνθήκες Εργασίας, Μονογονεϊκές Οικογένειες, Υγειονομική Ασφάλεια, Φαρμακευτική Κάλυψη, Ελαφράς Υπηρεσίας) θα αποστέλλετε το email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

vi) Για ζητήματα ασφαλιστικά – συνταξιοδοτικά (συμβουλευτική υπηρεσία) θα αποστέλλετε το email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

vii) Για ζητήματα ισότητας και έμφυλης βίας στην υπηρεσία (συμβουλευτική υπηρεσία) θα αποστέλλετε το email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημήτριος Ρώτας

Ασμχος (ΥΔΚ)

Γεώργιος Κυριακάκης

Ανχης (ΕΜ)

 

 

Κατεβάστε την Φόρμα Επικοινωνίας 

Slide 1
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο Email: erotima@pomens.gr

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

© 2023 Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Σου αρέσει ότι βλέπεις?

Πατήστε τα παρακάτω κουμπιά για να μας ακολουθήσετε, δεν θα το μετανιώσετε...