logo_image_3.png
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια ΟΜοσπονδία ΕΝώσεων Στρατιωτικών

  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι Στρατιωτικοί Ιατροί, Στρατιωτικό Νοσηλευτικό και Παραϊατρικό Προσωπικό, η ΠΟΜΕΝΣ - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, ως θεσμικός εκπρόσωπος εν ενεργεία στρατιωτικών, εκλήθη πρόσφατα από την Επιτροπή Βαρέων κ Ανθυγιεινών του Υπουργείου Εργασίας, όπως επιβεβαιώνεται στο<Αφορά όλο το Υγειονομικό στρατιωτικό προσωπικό. Μόνο η ΠΟΜΕΝΣ στην Επιτροπή κρίσεως Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων!!!>

Στη συνεδρίαση της εν λόγω επιτροπής η ΠΟΜΕΝΣ υπήρξε ο μόνος εκπρόσωπος των εν ενεργεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, όπου δόθηκε η ευκαιρία να αναπτυχθούν οι θέσεις και τα επιχειρήματα μας, τόσο από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Δημήτρη Ρώτα, όσο και από την Γραμματέα Ισότητας Φύλων ΠΟΜΕΝΣ και Νοσηλεύτρια κ. Κατερίνα Κιουρτσίδου.

Σήμερα ως ΠΟΜΕΝΣ ευρισκόμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να σας ενημερώνουμε ότι η πρόταση της Ομοσπονδίας μας για ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά, των συναδέλφων μας του υγειονομικού στρατιωτικού προσωπικού, έχει ενταχθεί στο επίσημο πόρισμα της επιτροπής του Υπουργείου Εργασίας!!!!!

Κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί όπως όλοι γνωρίζουμε.....

Όπως κάθε ένας συνάδελφος του υγειονομικού στρατιωτικού προσωπικού μπορεί να κατανοήσει την τεράστια επιτυχία της θεσμικής πρωτοβουλίας της ΠΟΜΕΝΣ προς όφελος όλων των συναδέλφων μαχητών των Στρατιωτικών μας Νοσοκομείων!!!!

Το πρώτο μεγάλο βήμα προς τη δικαίωση των στρατιωτικών ιατρών, νοσηλευτών και παραϊατρικού προσωπικού, έχει ήδη επιτευχθεί.

Η ΠΟΜΕΝΣ ως η μόνη εκπρόσωπος των στρατιωτικών στην εν λόγω επιτροπή, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις μέχρι την τελική μεγάλη επιτυχία.

Καλούμε με ιδιαίτερη Τιμή και Σεβασμό όλους τους συναδέλφους Ιατρούς, το Νοσηλευτικό και Παραϊατρικό Προσωπικό των Στρατιωτικών μας Νοσοκομείων, να δυναμώσουν την Φωνή τους και την Φωνή της Ομοσπονδίας μας, με την εγγραφή τους μέσα από το λινκ <ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ> της επίσημης σελίδας της ΠΟΜΕΝΣ.

Γιατί όπως ολοένα και περισσότεροι κατανοούν ότι η ΠΟΜΕΝΣ και ξέρει και μπορεί...

Πλέον οι εν ενεργεία στρατιωτικοί έχουν το δικό τους όργανο εκπροσώπησης. Τη δική τους Ομοσπονδία!!!

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος Ρώτας

Επγός (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)

 

 

{aridoc engine="google" width="700" height="800"}images/documents/pomens/2020/dekemvrios/10_12_2020/2100/pomens_varea_anthigieina.pdf{/aridoc}

 

 

{aridoc engine="google" width="700" height="800"}images/documents/pomens/2020/dekemvrios/10_12_2020/2100/VAREA_ANTHIGIEINA1.pdf{/aridoc}

Slide 1
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο Email: erotima@pomens.gr

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

© 2023 Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Σου αρέσει ότι βλέπεις?

Πατήστε τα παρακάτω κουμπιά για να μας ακολουθήσετε, δεν θα το μετανιώσετε...