logo_image_3.png
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια ΟΜοσπονδία ΕΝώσεων Στρατιωτικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., συγχαίρει τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, για την απόφαση του Επιτελείου να καλύψει το σύνολο των εξόδων που θα απαιτηθούν για την θεραπεία του μικρού Καλομοίρη Μανώλη, τέκνου του συναδέλφου μας Στέλιου Καλομοίρη από το Ηράκλειο Κρήτης, που διαγνώστηκε με σάρκωμα EWING αριστερού μηριαίου οστού, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά στην πράξη το ενδιαφέρον του για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η Ομοσπονδία μας όλο το προηγούμενο διάστημα βρισκόταν σε συχνή επαφή με τον πατέρα του παιδιού, μέσω του Προέδρου και του Αντιπροέδρου Μέριμνας Προσωπικού της Ομοσπονδίας καθώς και με το Γραφείο του κ. Αρχηγού προκειμένου να εξευρεθεί η κατάλληλη διαδικασία για την διευθέτηση του προβλήματος.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε ανάλογη πρωτοβουλία η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να αντιμετωπίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ευελπιστώντας ότι η Στρατιωτική Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, θα είναι αρωγός στην προσπάθεια επίλυσης δίκαιων θεμάτων που αφορούν την Μέριμνα Προσωπικού, για το εν ενεργεία στρατιωτικό προσωπικό.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος Ρώτας

Επγός (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)

 

 

{aridoc engine="google" width="700" height="800"}images/documents/pomens/2020/dekemvrios/10_12_2020/1800/anakoinosi_gia_tekmo_sinadelfou.pdf{/aridoc}

Slide 1
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο Email: erotima@pomens.gr

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

© 2023 Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Σου αρέσει ότι βλέπεις?

Πατήστε τα παρακάτω κουμπιά για να μας ακολουθήσετε, δεν θα το μετανιώσετε...