logo_image_3.png
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια ΟΜοσπονδία ΕΝώσεων Στρατιωτικών

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Η Γραμματέας και η Τομεάρχης Ισότητας Φύλων της ΠΟΜΕΝΣ κ.κ Κατερίνα Κιουρτσίδου και Γεωργία Κοσμάογλου αντίστοιχα, συμμετείχαν στο Συνέδριο με θέμα "Gender Mainstreaming in Counter -terrosmin Efforts in Western Balkans", το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 16 - 21 Μαΐου 2021 στην Οχρίδα, εκπροσωπώντας μέσω της ΠΟΜΕΝΣ, τους εν ενεργεία Έλληνες και Ελληνίδες  Στρατιωτικούς.

Πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως σημαντικό διεθνές συνέδριο του Cyber ​​Security, Corporate Security & Crisis Management Initiative και Faculty of Humanities and Social Sciences ,University of Tuzla, υπό την αιγίδα και χρηματοδότηση του Προγράμματος Επιστήμης για την Ειρήνη και την Ασφάλεια του ΝΑΤΟ (SPS), που αφορά στην ένταξη της διάστασης του φύλου στις αντιτρομοκρατικές προσπάθειες στα Δυτικά Βαλκάνια. 

Στο συνέδριο υπήρξε παρουσία εκπροσώπων του ΝΑΤΟ, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, της Αντιτρομοκρατικής, της Ισότητας Φύλων, Πρέσβεις της Ευρώπης και της Αμερικής (Αλβανία, Βουλγαρία Σλοβενία, Κροατία, Βέλγιο, Ισπανία, Βόρεια Μακεδονία, Αγγλία, Καναδά, ΗΠΑ) 

Στο πλαίσιο του συνεδρίου τα μέλη της Γραμματείας Ισότητας Φύλων της ΠΟΜΕΝΣ, παρουσία του Διευθυντή Ταξίαρχου D-r. Metodi Hadji Janev του ΝΑΤΟ, παρουσίασαν διαδικτυακή ομιλία με θέμα: « Ο ρόλος των γυναικών στο Ελληνικό αντάρτικο πόλεως σε σύγκριση με τις εμπειρίες των γυναικών στην τρομοκρατία του τζιχάντ, όπως τις βίωσαν στη Συρία και το Ιράκ».

Με αφορμή το συγκεκριμένο συνέδριο η Γραμματεία Ισότητας Φύλων ΠΟΜΕΝΣ αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή που εκπροσώπησε μέσω της Ομοσπονδίας, όλα τα εν ενεργεία στελέχη των ΕΔ.

Για τη Γραμματεία Ισότητας Φύλων

Αικατερίνη Κιουρτσίδου
Γραμματέας
Γεωργία Κοσμάογλου
Τομεάρχης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slide 1
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο Email: erotima@pomens.gr

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

© 2023 Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Σου αρέσει ότι βλέπεις?

Πατήστε τα παρακάτω κουμπιά για να μας ακολουθήσετε, δεν θα το μετανιώσετε...