logo_image_3.png
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια ΟΜοσπονδία ΕΝώσεων Στρατιωτικών

 

Την Τρίτη 03 Ιανουαρίου 2023 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χανίων αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Ανχη (ΤΧ) Ευδόκιμο Σαμαρτζίδη, τον Αντιπρόεδρο Ανθστή (ΠΝ) Ανδρέα Τσιλιμιγκάκη, την Αν. Γραμματέα Λγο (ΠΖ) Ιωάννα Μασουράκη, τον Ταμία Τχη (ΥΠ) Γεράσιμο Τερεζάκη και το Μέλος Επσνία (ΠΑ) Γεώργιο Ψαράκη, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη ανταλλαγής ευχών με τον Βουλευτή της ΝΔ του Νομού Χανίων κ. Μανούσο –Κωνσταντίνο Βολουδάκη.


Η συνάντηση πέρα από τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα της και την ανταλλαγή ευχών, περιείχε και ουσιαστική ενημέρωση του κ. Βουλευτή για τα πιο σοβαρά θέματα που ταλανίζουν τους Στρατιωτικούς των Χανίων καθώς και τις οικογένειες τους σε τοπικό επίπεδο (Στέγαση, Βρεφονηπιακός Σταθμός ΣΞ, Υγειονομική Υποστήριξη) αλλά και για γενικότερα κρίσιμα θέματα που απασχολούν αυτό το διάστημα το σύνολο των Στρατιωτικών της χώρας μας (το υπό συζήτηση πολυνομοσχέδιο ΥΠΕΘΑ, το συνταξιοδοτικό των συναδέλφων μας προελεύσεως ΕΠΟΠ κ.α.).


Ο κ. Βουλευτής έδειξε ενδιαφέρον όσο αφορά τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως Στρατιωτικοί με τις οικογένειες μας αλλά και ως μέλη της τοπικής κοινωνίας των Χανίων και ανέφερε ότι, εν όψει του υπό κατάθεση πολυνομοσχεδίου θα επιδιώξει να επισπεύσει συνάντηση με τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας, έτσι ώστε να του θέσει δια ζώσης όλα τα προαναφερόμενα θέματα.

 

Slide 1
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο Email: erotima@pomens.gr

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

© 2023 Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Σου αρέσει ότι βλέπεις?

Πατήστε τα παρακάτω κουμπιά για να μας ακολουθήσετε, δεν θα το μετανιώσετε...