logo_image_3.png
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια ΟΜοσπονδία ΕΝώσεων Στρατιωτικών

 

Ευχαριστήρια Επιστολή

Του Διοικητικού Συμβουλίου, των Μελών της Ένωσης μας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Χ.) και των Στρατιωτικών όλων των Κλάδων ( Στρατού Ξηράς, Πολεμικού Ναυτικού, Πολεμικής Αεροπορίας) και των Κοινών Σωμάτων που υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων

Προς

Την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών ( Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.) η οποία αφουγκράστηκε και προώθησε με τον καλύτερο τρόπο στους αρμόδιους το δίκαιο αίτημα των Στρατιωτικών των Χανίων για ασφαλείς και αξιοπρεπείς μετακινήσεις από και προς την εργασία τους. 

Eυχαριστούμε θερμά τα αρμόδια Γενικά Επιτελεία τα οποία στα πλαίσια της Μέριμνας Προσωπικού κάλυψαν με τον βέλτιστο δυνατόν τρόπο την έλλειψη λεωφορείων και μικρολεωφορείων με την πρόσφατη διάθεση: 

  • Ενός μικρολεωφορείου 32 θέσεων για τις μετακινήσεις του στρατιωτικού προσωπικού των Μονάδων/Ανεξάρτητων Υπομονάδων του Στρατού Ξηράς από τα Χανιά προς τις Μονάδες που εδρεύουν 20 χλμ εκτός της πόλης. 
  • Ενός λεωφορείου 58 θέσεων για τις μετακινήσεις του στρατιωτικού προσωπικού των Μονάδων/Σχηματισμών της Πολεμικής Αεροπορίας, του Πολεμικού Ναυτικού και του Στρατού Ξηράς, από το Ρέθυμνο προς τις έδρες των Μονάδων/Σχηματισμών της Περιοχής των  Χανίων κι αντίστροφα.

Η ευγενική σας διάθεση καθώς και η θετική σας βούληση για την εξυπηρέτηση της ανάγκης μετακίνησης μας με ασφάλεια και αξιοπρέπεια από και προς τους χώρους εργασίας μας θα ελαφρύνει σημαντικά τον οικογενειακό μας προϋπολογισμό με δεδομένη την πολύ αυξημένη τιμή των καυσίμων την τρέχουσα περίοδο. Επιπρόσθετα το έμπρακτο ενδιαφέρον και η μέριμνα σας για το συγκεκριμένο θέμα μας προσδίδει κουράγιο, δύναμη και υψηλότερο ηθικό έτσι ώστε να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία στις αυξημένες μελλοντικές επιχειρησιακές απαιτήσεις καθώς και για την εκπλήρωση της σπουδαίας αποστολής μας στην Νήσο Κρήτη.

Ευελπιστούμε ως ΔΣ, ότι στο κοντινό μέλλον η θετική σας προσέγγιση και η εκδήλωση παρόμοιου ενδιαφέροντος θα οδηγήσουν στην επίλυση και άλλων θεμάτων που ταλανίζουν την καθημερινότητα μας. Αυτά αφορούν στην υγειονομική μας υποστήριξη, στις στεγαστικές μας ανάγκες, στην ανάγκη φιλοξενίας των τέκνων ( βρεφών και νηπίων) μας σε Βρεφονηπιακό Σταθμό για όλους τους Κλάδους των ΕΔ, στην αναγκαιότητα λειτουργίας Οδοντιατρείου Φρουράς κ.α.) και για τα οποία η Ένωση μας θα υποβάλλει στο προσεχές διάστημα αντίστοιχα εμπεριστατωμένα υπομνήματα προς τη δευτεροβάθμια εκπροσώπηση μας, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών ( Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.).

 

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

 

Eυδόκιμος Σαμαρτζίδης

Αντισυνταγματάρχης (ΤΧ)

6983765997

Η Γενική Γραμματέας

 

Χριστίνα Αλεξάκη

Αντισυνταγματάρχης(ΕΜ)

6937036184

 

 

 

Slide 1
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο Email: erotima@pomens.gr

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

© 2023 Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Σου αρέσει ότι βλέπεις?

Πατήστε τα παρακάτω κουμπιά για να μας ακολουθήσετε, δεν θα το μετανιώσετε...