logo_image_3.png
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια ΟΜοσπονδία ΕΝώσεων Στρατιωτικών

 

   Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί,

1.   Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, σας ενημερώνει κατόπιν σχετικής επιστολής της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου (ΕΣΠΕΕΡ) ότι, με το (α) σχετικό δημοσιεύθηκε η Εγκύκλιος με την οποία ρυθμίζονται τα θέματα σχετικά με τις εξετάσεις που καλούνται να υποβληθούν οι ενδιαφερόμενοι εισακτέοι ακαδημαϊκού έτους 2023-24 των στρατιωτικών και συναφών σχολών.

2.   Ειδικότερα το χρονοδιάγραμμα διεξαγωγής των Προκαταρκτικών Εξετάσεων (ΠΚΕ) για εισαγωγή στα ΑΣΕΙ- ΑΣΣΥ για το ακαδημαϊκό έτος 2023-24, μετατίθεται και εφέτος, στο δίμηνο Μαρτίου – Απριλίου κατά μεταβολή των έως τώρα συνηθισμένων ημερομηνιών διεξαγωγής των ανωτέρω εξετάσεων, οι οποίες πραγματοποιούνταν το δίμηνο Ιουνίου – Ιουλίου

3.   Το ΓΕΕΘΑ, με γνώμονα τη μέριμνα του προσωπικού και προς εξυπηρέτηση των στελεχών, που τα τέκνα τους μετέχουν των ανωτέρω διαδικασιών, είθισται στην έκδοση σχετικής οδηγίας, για την χορήγηση ειδικής άδειας διευκόλυνσης.

      Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί,

4.   Ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., παρακαλούμε όπως εξετάσετε και για το τρέχον έτος, τη δυνατότητα έγκαιρης έκδοσης διαταγής χορήγησης ειδικής αδείας, πέραν των προβλεπόμενων, στις/στους συναδέλφους μας, οι οποίες/οποίοι έχουν τέκνα τα οποία θα συμμετάσχουν στις υπόψη Προκαταρκτικές Εξετάσεις, έτσι ώστε να τους παρέχουν τις απαραίτητες διευκολύνσεις καθώς σε πολλές των περιπτώσεων θα χρειαστεί να μετακινηθούν σε διαφορετικές περιοχές από τον τόπο διαμονής τους, προσφέροντας τους παράλληλα την αναγκαία συναισθηματική και ψυχολογική στήριξη.

5.   Συγκεκριμένα προτείνεται:

      α.    Η χορήγηση ειδικής άδειας για τις ημέρες διεξαγωγής των Προκαταρκτικών Εξετάσεων για τα στελέχη που διαμένουν μαζί με την οικογένειά τους και δεν θα χρειαστεί να μετακινηθούν τα τέκνα τους από τον τόπο διαμονής τους προς τα Εξεταστικά Κέντρα.

      β.    Η χορήγηση Ειδικής άδειας για το σύνολο της περιόδου  διεξαγωγής των Προκαταρκτικών Εξετάσεων για όσα στελέχη δεν διαμένουν μαζί με την οικογένειά τους καθώς και όσων τα τέκνα θα χρειαστεί να μετακινηθούν προς διαφορετικές περιοχές από τον τόπο διαμονής τους, στις οποίες θα λειτουργήσουν τα Εξεταστικά Κέντρα.

6.  Χειριστής θέματος, Αντιπρόεδρος Μέριμνας Προσωπικού: Αντισμήναρχος (ΤΣΕ) Νικόλαος Παναγιωτίδης, τηλέφ. 6983 503377.

 

Μετά τιμής

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο 

Πρόεδρος  

Ο 

Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος Ρώτας

Ασμχος (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Ανχης (ΠΖ)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slide 1
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο Email: erotima@pomens.gr

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

© 2023 Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Σου αρέσει ότι βλέπεις?

Πατήστε τα παρακάτω κουμπιά για να μας ακολουθήσετε, δεν θα το μετανιώσετε...