logo_image_3.png
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια ΟΜοσπονδία ΕΝώσεων Στρατιωτικών

   

    Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμε κ. Γενικέ Γραμματέα, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί,

   1. Για άλλη μια φορά συγκεκριμένοι κύκλοι παραπληροφορούν και διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα προκειμένου να συγκαλύψουν την συνδικαλιστική τους ανυπαρξία.

   2. Διαβάζουμε για δήθεν «τρομοκράτηση μελών του σωματείου» και «παρεμπόδιση δημοκρατικών συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και ελευθεριών» από την παρουσία αστυνομικών σε Γενική Συνέλευση πρωτοβάθμιας Ένωσης Στρατιωτικών!

   3. Όσοι βέβαια ήταν παρόντες γνωρίζουν πολύ καλά ότι τίποτε από αυτά δεν ισχύει, και ότι η αστυνομία κλήθηκε να είναι παρούσα όταν συγκεκριμένα πρόσωπα επιχείρησαν να παρεμποδίσουν την ομαλή διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης, να δημιουργήσουν εντάσεις και να ματαιώσουν την ψηφοφορία επί κρίσιμων θεμάτων.

  4. Είμαστε σίγουροι ότι η διακριτική παρουσία της αστυνομίας διασφάλισε την ανεμπόδιστη άσκηση των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και την ολοκλήρωση των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης. Φαίνεται μάλιστα ότι το αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης δεν άρεσε σε κάποιους ελάχιστους, που προσπαθούν να δημιουργήσουν ζητήματα εκ του μη όντος, εμπλέκοντας και πολιτικά κόμματα στην απέλπιδα προσπάθειά τους.

   5. Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι κανένας στρατιωτικός δεν «τρομοκρατείται» από την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων. Τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας είναι συνάδελφοί μας, που  διασφαλίζουν την δημόσια τάξη, την άσκηση και την απόλαυση των δημοκρατικών δικαιωμάτων όλων των πολιτών, όπως και των στρατιωτικών. Η παρουσία τους δεν αποτελεί ούτε απειλή, ούτε κίνδυνο, ούτε φόβητρο. Τέτοιες αντιλήψεις δεν έχουν θέση πια στην ελληνική κοινωνία.

  6. Ευχαριστούμε λοιπόν τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας για το έργο τους, την προσφορά τους, και τη βοήθειά τους στη διασφάλιση της ακώλυτης άσκησης και των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων.

  7.  Στον Γενικό Γραμματέα κ. Δημήτριο Κουτσούμπα, που κοινοποιείται η παρούσα, τον καλούμε να αποφασίσει την πραγματοποίηση επίσημης συνάντησης με την πολυπληθέστερη και αντιπροσωπευτικότερη Ομοσπονδία των εν ενεργεία Στρατιωτικών, για μία πλήρη ενημέρωση επί όλων των θεμάτων που απασχολούν τα στελέχη των ΕΔ, αλλά και των ενεργειών Βουλευτή του κόμματος σας, οι οποίες πλήττουν την εικόνα σας, με αυτό που θέλετε να πρεσβεύετε στον χώρο του συνδικαλισμού.    

 Μετά τιμής

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   

Δημήτριος Ρώτας

Ασμχος (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)

 

 

 

Slide 1
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο Email: erotima@pomens.gr

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

© 2023 Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Σου αρέσει ότι βλέπεις?

Πατήστε τα παρακάτω κουμπιά για να μας ακολουθήσετε, δεν θα το μετανιώσετε...