logo_image_3.png
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια ΟΜοσπονδία ΕΝώσεων Στρατιωτικών

 

Δ  Ε  Λ  Τ  Ι  Ο    Τ  Υ  Π  Ο  Υ 

Επιστημονική Εσπερίδα της AHEPA Ψυχικού και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.) για την «Γεωπολιτική συγκυρία στην Ανατολική Μεσόγειο: ανταγωνισμοί και απειλές»

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική εσπερίδα με θέμα: «Γεωπολιτική συγκυρία στην Ανατολική Μεσόγειο: ανταγωνισμοί και απειλές»,  που διοργάνωσε το Τμήμα AHEPA HJ – 40 Ψυχικού, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.) το απόγευμα της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου 2022 στο κατάμεστο από κόσμο “Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο” του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Στην Εσπερίδα μίλησαν: o Ομότιμος Καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας & Γεωπολιτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ιωάννης Μάζης, ο Καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων κ. Κωνσταντίνος Γρίβας και ο Αντιστράτηγος ε.α. κ. Λάμπρος Τζούμης. Την εκδήλωση συντόνισε ο στρατιωτικός – διπλωματικός συντάκτης του ΑΝΤ1 και πολεμικός ανταποκριτής κ. Χρήστος Μαζανίτης. 

Μετά το πέρας των εισηγήσεων ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ) Αντισμήναρχος κ. Δημήτριος Ρώτας, απένειμε τιμητικές πλακέτες στους ομιλητές. Ακολούθως ο Πρόεδρος της AHEPA Ψυχικού κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος, επέδωσε αναμνηστικά δώρα στους ομιλητές και παρέδωσε στον κ. Ρώτα, το συμβολικό ποσό των πεντακοσίων (500) ευρώ, ως δωρεά για την ενίσχυση του έργου της Ομοσπονδίας. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη: του ΟΚΑΠΑ του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού και της εφημερίδας «ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ» Νέας Υόρκης.

 

                                                   

Με εκτίμηση

Για την AHEPA Ψυχικού Για την Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Δ. Ριζόπουλος

Δημήτριος Ρώτας

Αντισμήναρχος

 

 

 

 

 

 

Slide 1
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο Email: erotima@pomens.gr

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

© 2023 Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Σου αρέσει ότι βλέπεις?

Πατήστε τα παρακάτω κουμπιά για να μας ακολουθήσετε, δεν θα το μετανιώσετε...