ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΠΟΜΕΝΣ σε αγαστή συνεργασία με τη συντονίστρια του Win Cancer κ. Πίστη Κρυσταλλίδου, συνεχίζει τη δράση "ΔΙΑΒΑΖΩ" στις Ογκολογικές κλινικές των Στρατιωτικών νοσοκομείων.

Αντιπροσωπεία  της  ΠΟΜΕΝΣ  επισκέφθηκε  την  Δευτέρα  23 Δεκεμβρίου το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, δωρίζοντας βιβλία με μια χειρόγραφη ευχή σε συνανθρώπους μας, που τις Γιορτινές αυτές ημέρες νοσηλεύονται στην Ογκολογική κλινική.

Η σκληρή αυτή δοκιμασία αποτελεί μια δύσκολη κατάσταση για τους συνανθρώπους μας επιβαρύνοντας τους σωματικά, νοητικά και ψυχικά, αλλά το ταξίδι στον μαγικό κόσμο ενός βιβλίου, μπορεί να τους γεμίσει χαρά και αισιοδοξία.

Η ΠΟΜΕΝΣ είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε δυσκολία, προάγοντας έμπρακτα με κάθε πρόσφορο μέσο την Αγάπη, την Προσφορά και την Αλληλεγγύη.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την άμεση και θετική απόκριση τον Διευθυντή ΓΕΣ/ΔΥΓ Υπτγο Τάκο Παναγιώτη, τον Διοικητή-Διευθυντή του 401 ΓΣΝΑ Υπτγο Καρλιαύτη Κων/νο, τον Διευθυντή της Ογκολογικής κλινικής Σχη(ΥΙ) Χρυστοφυλλάκη Χαράλαμπο, την Προϊσταμένη της Ογκολογικής κλινικής  Ανχη(ΥΝ) Χάιδη Ελένη, την Υπεύθυνη της Ογκολογικής κλινικής Τχης(ΥΝ) Στασινή Κατερίνα, την Λχια (ΥΓ) Τσαμπή Ζαχαρούλα καθώς  και  όλο  το νοσηλευτικό προσωπικό, ώστε να χαρίσουμε βιβλία δίνοντας ένα μήνυμα αγάπης για τους Μαχητές της Ζωής.

{aridoc engine="google" width="700" height="800"}images/documents/pomens/2019/dekemvrios/24_12_2019/deltio_typou_episkepsi_sto_401.pdf{/aridoc}