Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, την 12η και 13η Οκτωβρίου 2019  πραγματοποίησε το 4ο Γενικό Συμβούλιο και συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου, στην κεντρική αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Αθηναίων.

Στο Γενικό συμβούλιο την 12η Οκτωβρίου, συμμετείχαν οι πρωτοβάθμιες ενώσεις, όπου ενημερώθηκαν για την πρόσφατη συνάντηση που είχε η Ομοσπονδία με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας και για μία σειρά άλλων θεμάτων. Ακούστηκαν οι απόψεις όλων των παρευρισκομένων πρωτοβάθμιων ενώσεων όπως και κατατέθηκαν προτάσεις για ψήφιση την επόμενη ήμερα, από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Το Διοικητικό συμβούλιο συνεδρίασε την επομένη ημέρα, όπου ψηφίστηκε μία σειρά θεμάτων, που θα γνωστοποιηθούν σε όλες τις πρωτοβάθμιες ενώσεις μας.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την παρουσία των Πρωτοβαθμίων Ενώσεων και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, όπου μέσα από τις διεργασίες παράχθηκε εποικοδομητικό έργο και αναδείχθηκε η δημοκρατία, η συναδελφικότητα και η ενότητα.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Λγος (ΠΖ)

{aridoc engine="google" width="700" height="800"}images/documents/pomens/2019/oktovrios/15_10_2019/dieksagogi_genikou_dioikitikou_sumbouliou.pdf{/aridoc}