Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. εκφράζει την πλήρη ικανοποίησή της για την επίλυση του προβλήματος που είχε προκύψει  με την προμήθεια των φαρμάκων από τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στην περιοχή των Δωδεκανήσων.

Συγκεκριμένα με ανακοίνωση του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους των Ταμείων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ) και αφού έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος, ενημερώνει ότι:

‘’Υπεγράφη νέα σύμβαση προμήθειας φαρμάκων και αναλωσίμων μεταξύ του Φ.Σ.Δωδ/σου και του ΥΠΕΘΑ, η οποία τίθεται σε ισχύ από σήμερα, 1η Οκτωβρίου 2019 με διάρκεια ενός έτους, χρόνος απαραίτητος για να ενταχθούν τα ανωτέρω Ταμεία στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, βάσει του ΦΕΚ Β’ 2786/4-7-2019’’.

Το ανωτέρω πρόβλημα είχε αναδειχθεί από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - ΠΟΜΕΝΣ, όπου με σχετικό έγγραφό της Αντιπροεδρίας Μέριμνας Προσωπικού https://www.pomens.gr/enimerosi/epistoles/799-pomens-doste-lysi-stin-ygieionomiki-kalypsi-ton-stelexon-tis-dodekanisou, κατόπιν σχετικής εισήγησης της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, καλούσαμε την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ καθώς και τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Δωδεκανήσου να ενσκήψουν με προσοχή στο συγκεκριμένο πρόβλημα, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση και χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις, επίλυση του.

Μετά τιμής

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας