Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται το φαινόμενο μεταθέσεων – συνδικαλιστικών διωγμών στρατιωτικών που αποτελούν εκπροσώπους των συναδέλφων τους και άριστους επαγγελματίες στα εργασιακά τους καθήκοντα.

Οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι είναι εκλεγμένοι Πρόεδροι, εκλεγμένα μέλη Δ.Σ. πρωτοβάθμιων Ενώσεων και εκλεγμένοι αντιπρόσωποι στην μοναδική Ομοσπονδία εν ενεργεία στρατιωτικών - την ΠΟΜΕΝΣ.

Είναι εκλεγμένοι από τους συναδέλφους τους, οι οποίοι με την ψήφο τους, τους έχρισαν υπεύθυνους για την εκπροσώπηση τους.

Το περίεργο της υπόθεσης, που χρήζει αυστηρής αξιολόγησης, από όλα τα κόμματα, είναι ότι την ίδια ώρα που εκδόθηκαν οι διαταγές δυσμενών μεταθέσεων των Προέδρων των Ενώσεων Θεσσαλονίκης, Τρικάλων, του Αντιπροέδρου Τρικάλων, του Αντιπροέδρου και Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Λάρισας, του Αναπληρωτή Γεν. Γραμματέα της Φλώρινας και πολλών άλλων αντιπροσώπων της ΠΟΜΕΝΣ, εκπρόσωποι πρωτοβάθμιων οργάνων που "ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΑΝ" στην πρόσφατη ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΚΚΕ- ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο δεν μετατέθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ τους – αντιθέτως ορισμένοι από αυτούς έχουν ήδη μετατεθεί με διαδικασίες «fast track», σε Μονάδες που θα ζήλευε ο κάθε συνάδελφος - στρατιωτικός.

Είναι αδιανόητο οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της ΠΟΜΕΝΣ να διώκονται, όλοι οι υπόλοιποι στρατιωτικοί να μετατίθενται χωρίς να γνωρίζουν ακόμα το πότε θα υλοποιηθεί η μετάθεση τους και κάποιοι «εκλεκτοί» στρατιωτικοί εκπρόσωποι καταργημένων σωματείων να μετατίθενται, όλως τυχαίως, σε ιδανικούς προορισμούς και μάλιστα πριν τις βουλευτικές εκλογές. Οι μεταθέσεις αυτές είναι έωλες νομικά, εφόσον δεν εφαρμόζεται ο νόμος περί συμμετοχής της ΠΟΜΕΝΣ, ως παρατηρητή, στα συμβούλια μεταθέσεων.

Η ΠΟΜΕΝΣ καταγγέλλει αυτήν την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ πολιτική που παραπέμπει σε άλλες εποχές και την αντιμετώπιση που δείχνει η Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα της, ενάντια σε οποιονδήποτε επιχειρεί να δυσκολέψει την καθημερινότητα των μελών της Ομοσπονδίας και του κάθε συναδέλφου στρατιωτικού.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Λγος (ΠΖ)

Πείτε μας τον προβληματισμό σας

εδώ

ή

στο Email:

Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Εάν επιθυμείς μπορείς να γίνεις μέλος

εδώ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 17:00

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Υπόδειξη Θεμάτων

ή αποστείλετε Email στο

Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 17:00

Εγγραφείτε στο Newletter μας, ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις απο την ΠΟΜΕΝΣ
Για επιβεβαίωση ελέγξτε τα εισερχόμενα (ή ανεπιθύμητα) μηνύματά σας.
Joomla Extensions