ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΜΕΝΣ στα πλαίσια του κύκλου ενημέρωσης των Τομέων Άμυνας των  κομμάτων της Βουλής,  με αφορμή την κατάθεση νομοσχεδίου του ΥΠΕΘΑ που αφορά θέματα των εν ενεργεία  στρατιωτικών, είχε την 08/04/2019 θεσμική συνάντηση με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ενημερώσαμε τον κ. Υπουργό για όλα τα θέματα που τίθενται στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο και αφορούν τους εν ενεργεία συναδέλφους και δόθηκε η ευκαιρία να γνωστοποιηθεί με τον πλέον επίσημο τρόπο η καθαρογραμμένη Απόφαση του Εφετείου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, αναφερθήκαμε στις προσπάθειες διαφόρων να τορπιλίσουν το δημιούργημά του μέσα από διχαστικές πρακτικές και συκοφάντηση της Νόμιμης Ομοσπονδίας και μεταφέρθηκε στον κ. Υπουργό ότι μετά από την χρόνια δικαστική διαμάχη, η ΠΟΜΕΝΣ δικαιώθηκε και τελεσίδικα, αποτελώντας πλέον τον μοναδικό θεσμικό εκπρόσωπο, τον μόνο επίσημο φορέα των εν ενεργεία στρατιωτικών.

Τονίσαμε την προσπάθεια μας για ενωτικό κάλεσμα όλων των πρωτοβάθμιων κάτω από την νόμιμη Ομοσπονδία και όπως ακριβώς επιβεβαιώνεται και από το επίσημο Δελτίο Τύπου των ΑΝΕΛ.

Ο κ. Υπουργός αναγνώρισε την ανάγκη όλοι να σεβαστούν τις δικαστικές Αποφάσεις, προτρέποντας όλες τις πρωτοβάθμιες Ενώσεις να προχωρήσουν από κοινού, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων των στρατιωτικών.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Λγος (ΠΖ)

Ακολουθεί το δελτίο τύπου των ΑΝΕΛ:

Πείτε μας τον προβληματισμό σας

εδώ

ή

στο Email:

Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Εάν επιθυμείς μπορείς να γίνεις μέλος

εδώ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 17:00

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Υπόδειξη Θεμάτων

ή αποστείλετε Email στο

Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 17:00

Εγγραφείτε στο Newletter μας, ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις απο την ΠΟΜΕΝΣ
Για επιβεβαίωση ελέγξτε τα εισερχόμενα (ή ανεπιθύμητα) μηνύματά σας.
Joomla Extensions