Αγαπητές συναδέλφισσες, Αγαπητοί συνάδελφοι,

Τέτοιες ημέρες πριν από δύο χρόνια, η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, με την υπ’ αριθμόν 16/03-04-2017 Διάταξη του Ειρηνοδικείου Χαλανδρίου απέκτησε νομική υπόσταση. Οι περισσότερες υφιστάμενες Ενώσεις της εποχής εξέπεμψαν αγωνιώδες μήνυμα για περισσότερη Δημοκρατία στην διαδικασία λήψεως αποφάσεων, διαφάνεια, πιστή τήρηση των νόμων και σεβασμό των προβλέψεων του εκάστοτε οικείου καταστατικού λειτουργίας σε επίπεδο Δευτεροβάθμιου Οργάνου.

Η Ομοσπονδία μας, προέκυψε ως απάντηση στην ανωτέρω ανάγκη - επιταγή και πέτυχε με γνώμονα την νομιμότητα και τη συνεργασία να καθιερωθεί στον χώρο τον Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι διαδοχικές Αποφάσεις των Δικαστηρίων δικαίωσαν το εγχείρημα της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ και οδήγησαν στην ανάδειξη της μιας και μόνης φωνής στα θέματα της θεσμικής εκπροσώπησης στις ΕΔ,  όπως και ο νόμος ορίζει.

Η εύρυθμη μετάβαση στην κανονικότητα είναι το στοίχημα το οποίο καλείται πλέον να κερδίσει, ώστε απερίσπαστη να ασχοληθεί με τις χρόνιες παθογένειες στα εργασιακά θέματα των συναδέλφων Στρατιωτικών. Η πρόσκληση σε ενότητα, η συνεργασία και οι προβλέψεις των νόμων εξακολουθούν να οδηγούν την βούληση και τα βήματά της Ομοσπονδίας.

Οι συνάδελφοι καλούνται σε όλη την Επικράτεια να στηρίζουν τις κατά τόπους Ενώσεις για να δυναμώσουν οι ίδιες αλλά και για να ακουστεί η φωνή τους, μέσω της Ομοσπονδίας, στους χώρους λήψεως των αποφάσεων.

Αφού ξεπεράστηκαν οι όποιες «βρεφικές ασθένειες», η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ προχωρά υγιής και απερίσπαστη στα καθήκοντά της καλώντας την Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία σε γόνιμο διάλογο και συνεργασία.

Η θεσμική εκπροσώπηση ήρθε για να μείνει στις ΕΔ και να εορτάσει πολλά θεσμικά γενέθλια!

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ

Πείτε μας τον προβληματισμό σας

εδώ

ή

στο Email:

Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Εάν επιθυμείς μπορείς να γίνεις μέλος

εδώ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 17:00

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Υπόδειξη Θεμάτων

ή αποστείλετε Email στο

Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 17:00

Εγγραφείτε στο Newletter μας, ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις απο την ΠΟΜΕΝΣ
Για επιβεβαίωση ελέγξτε τα εισερχόμενα (ή ανεπιθύμητα) μηνύματά σας.
Joomla Extensions