HOT NEWS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. στην προσπάθεια της να βοηθήσει τους εν ενεργεία στρατιωτικούς,  στην διεκδίκηση  των δικαιωμάτων τους και ειδικότερα, αυτή των δώρων και των επιδομάτων αδείας, γνωρίζει ότι θα πρέπει να υποβάλλουν Πρωτότυπη Αίτηση Εξωδικαστικής Καταβολής στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ) (διατηρώντας συνάμα πρωτοκολλημένο αντίγραφο), ώστε να ΔΙΑΚΟΠΗ η Παραγραφή των νομίμων αξιώσεων σε βάρος του Δημοσίου για 6 μήνες, αναμένοντας καθιέρωση νομολογίας επί των ήδη δημοσιευμένων σε Ά βαθμό Δικαστικών Αποφάσεων αναγνώρισης της αντισυνταγματικότητας του θεσμικού μέτρου ολοκληρωτικής κατάργησης των Δώρων και Επιδομάτων.

Για την σωστή και άρτια οργάνωση της νομικής διεκδίκησης των ανωτέρω, οι πρωτοβάθμιες ενώσεις θα δέχονται και θα συγκεντρώνουν όλες τις αιτήσεις Εξωδικαστικής Καταβολής, εις διπλούν. Υπόδειγμα σχετικής αίτησης μας πρόσφερε το Γραφείο του Νομικού Συμβούλου της ΠΟΜΕΝΣ κ. Δημ.Βερβεσού, το οποίο θα βρείτε στα κατά τόπους πλησιέστερα Γραφεία των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων της Ομοσπονδίας.

Επιπλέον για την αποφυγή ταλαιπωρίας των συναδέλφων στην κατάθεση της αίτησης στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ) θα μπορείτε να συμπληρώσετε στα κατά τόπους Γραφεία των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων της Ομοσπονδίας Εξουσιοδότηση προς μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΜΕΝΣ ,ώστε να κατατεθούν οι αιτήσεις στο ΝΣΚ.

 

Επισημαίνεται ότι για να κατατεθεί έγκαιρα η Αίτηση Εξωδικαστικής Καταβολής στο ΝΣΚ θα πρέπει όλοι οι συνάδελφοι να τις έχουν παραδώσει στις πρωτοβάθμιες Ενώσεις της ΠΟΜΕΝΣ μέχρι 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018.

Για την όποια διευκρίνιση οι συνάδελφοί θα μπορούν να επικοινωνούν (09:00-15:00) ως εξής:

Α.  Για όσους υπηρετούν στους νομούς Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, με τον Αντιπρόεδρο Νικόλαο Παναγιωτίδη τηλ. 6983503377. 

Β.  Για όσους υπηρετούν στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, με τον Αντιπρόεδρο Αθανάσιο Μακράκη  τηλ. 6947293370. 

Γ.   Για όσους υπηρετούν στους νομούς της Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας, με τον Γενικό Γραμματέα Γεώργιο Θεοδώρου τηλ. 6937453787.

Δ.  Για όσους υπηρετούν στους νομούς της Θεσσαλίας- Βοιωτίας- Ευβοίας,  με τον Αντιπρόεδρο Θωμά Ντιντιό  τηλ. 6983509548.

Ε.  Για όσους υπηρετούν στους νομούς της Αιτωλοακαρνανίας - Λευκάδος - Πελοποννήσου, με τον Αναπλ. Οργανωτικό Γραμματέα Απόστολο Λεμονιά τηλ. 6983511103.

Στ. Για όσους υπηρετούν στους νομούς της Αττικής - Κρήτης - Κυκλάδων - Δωδεκανήσου - Νήσων Βορείου Αιγαίου, με τον Αντιπρόεδρο ΠΟΜΕΝΣ Αριστείδη Γεωργούλη τηλ. 6932285896.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   

Δημήτριος Ρώτας

Επγός (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Λγος (ΠΖ)

 

 

 

Loading...

 

Μήνυμα  Προέδρου ΠΟΜΕΝΣ

 

Αγαπητέ Συνάδελφε - Οι αδικίες που έχει υποστεί το στρατιωτικό προσωπικό από τις διαρκείς μνημονιακές περικοπές και μέτρα είναι πολλές.

Ο οικογενειακός προϋπολογισμός κάθε συναδέλφου δεν αντέχει την συνεχή οικογενειακή αφαίμαξη με 20-30-50 ευρώ κάθε μήνα ή κάθε δύο μήνες, για την άσκηση αγωγών με αμφίβολη κατάληξη.

Για όλους αυτούς τους λόγους η ΠΟΜΕΝΣ αφού συμβουλεύτηκε όχι έναν, αλλά τρεις διαφορετικούς έγκριτους νομικούς, κατέληξε και προτείνει τις ενέργειες που χωρίς κόστος διασφαλίζουν άμεσα τα δικαιώματα των συναδέλφων μας.

Ειδικότερα, για τα επιδόματα δώρων και αδείας η ΠΟΜΕΝΣ συντονίζει από σήμερα τις πρωτοβάθμιες ενώσεις της, για να συγκεντρωθούν μέχρι 15 Νοεμβρίου οι αιτήσεις από κάθε συνάδελφο, ώστε να κατατεθούν έγκαιρα στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.

Για ακόμα μια φορά η ΠΟΜΕΝΣ διατρανώνει την αταλάντευτη βούληση της και καλεί σε συμπαράσταση όλους τους στρατιωτικούς για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων και την επίτευξη τους με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ψυχραιμία και ιδίως με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Συναδελφικά,

Δημήτρης Ρώτας

Πρόεδρος ΠΟΜΕΝΣ

 

Loading...

 

 

  ΑΙΤΗΣΗ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

Loading...

 

 Κατεβάστε την αίτηση εδώ

 

Κατεβάστε την αίτηση εδώ

 

Διαβάστε τι ισχύει: Υπεύθυνη ενημέρωση από τους ειδικούς

Υποβολή του Email σας,ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις απο την ΠΟΜΕΝΣ
Για επιβεβαίωση ελέγξτε τα εισερχόμενα (ή ανεπιθύμητα) μηνύματά σας.
  EUROMIL

Πείτε μας τον προβληματισμό σας

 εδώ

ή

στο Email:

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:

Τηλ: 210 6598115 και 210 6598117

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Εάν επιθυμείς μπορείς να γίνεις μέλος

εδώ

 

αποστείλετε Email στο

Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Επικοινωνήστε μαζί μας!!!

Τηλ: 210 6598115 και 210 6598117
Email:

Slider

Επικοινωνήστε μαζί μας: Τηλ. 210 6598115 και 210 6598117,  Email:   και

Joomla Extensions