logo_image_3.png
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια ΟΜοσπονδία ΕΝώσεων Στρατιωτικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αγαπητοί/ες Συνάδελφοι, 

Αναβλήθηκε για μια ακόμη φορά η εκδίκαση της αίτησης ακύρωσης της Ομοσπονδίας μας κατά της ΚΥΑ που επέβαλε πλαφόν στην αποζημίωση νυχτερινών και εξαίρεσε ολόκληρες κατηγορίες συναδέλφων που αποδεδειγμένα εργάζονται νύχτα. 

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά αναβολή της κρίσιμης αυτής υπόθεσης, που απασχολεί το σύνολο σχεδόν των υπηρετούντων στις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας. Ελπίζουμε την τέταρτη φορά, στις 16.12.2024, να εκδικαστεί επιτέλους η υπόθεση αυτή ώστε να αποκατασταθεί μια σημαντική αδικία σε βάρος των στελεχών. 

Παράλληλα, επειδή στις 31.12.2024 συμπληρώνεται διετία πλέον από την εφαρμογή της νέας ΚΥΑ, η Ομοσπονδία μας με τον Νομικό Σύμβουλό μας θα μελετήσουμε τις ενέργειες στις οποίες μπορούν να προβούν οι συνάδελφοι, ώστε να μην παραγραφούν τυχόν αξιώσεις τους.

Καλούμε όλες και όλους τους Στρατιωτικούς να είναι σε εγρήγορση και ετοιμότητα να αναλάβουν τις κατάλληλες πρωτοβουλίες, ώστε να μην μείνει απλήρωτη ούτε μία ώρα νυχτερινής εργασίας.

Υπενθυμίζουμε ότι χιλιάδες συνάδελφοι που εμπιστεύτηκαν την Ομοσπονδία μας και άσκησαν εγκαίρως αγωγές για τα έτη 2017 έως 2022, έχουν δικαιωθεί και ήδη, πολλοί από αυτούς, έχουν δει χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. 

Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων δεν χαρίζουμε σε κανέναν τον μόχθο και τις προσπάθειες που κάνουμε. Το μόνο που ζητούμε είναι η ορθή και ενιαία εφαρμογή του νόμου. 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημήτριος Ρώτας

Ασμχος (ΥΔΚ)

Γεώργιος Κυριακάκης

Ανχης (ΕΜ)

 

Slide 1
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο Email: erotima@pomens.gr

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

© 2023 Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Σου αρέσει ότι βλέπεις?

Πατήστε τα παρακάτω κουμπιά για να μας ακολουθήσετε, δεν θα το μετανιώσετε...