logo_image_3.png
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια ΟΜοσπονδία ΕΝώσεων Στρατιωτικών

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι

Οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας είναι επιφορτισμένα πέρα των τυπικών καθηκόντων τους, να συμπράττουν όπου και όταν οι κρατικές λειτουργίες - το αποκαλούμενο επιτελικό κράτος είναι ανεπαρκές ή τουλάχιστον αδυνατεί να φέρει εις πέρας την αρμονική λειτουργία δημόσιων υποδομών.

Καλούμαστε να παλέψουμε με τις φωτιές, να φυλάξουμε τα σύνορα της πατρίδας μας, να απεγκλωβίσουμε από τα χιόνια, να φτιάξουμε γέφυρες, να αντλήσουμε ύδατα να προφυλάξουμε την δημόσια υγεία, να μεταφέρουμε συνανθρώπους μας μέσα από πλημμύρες…

Αλλά είμαστε και εμείς άνθρωποι.

Είμαστε πολίτες με στολή. Είμαστε οι γιοί και οι κόρες σας, είμαστε τα αδέλφια σας, είμαστε οι γονείς σας, οι φίλοι σας, είμαστε κομμάτι από τα σπλάχνα του ίδιου λαού που καλούμαστε κάθε φορά να συνδράμουμε. Έχουμε και εμείς εγκλωβιστεί στα χιόνια, έχουμε και εμείς χάσει αδέλφια σε φωτιές, έχουμε και εμείς γονείς που πλημμύρισαν τα σπίτια τους. Αλλά έχουμε δώσει όρκο. Όρκο στην πατρίδα αλλά και όρκο τιμής.

Να είμαστε εκεί. Έξω. Δίπλα σας.

Τα αιτήματα μας είναι δίκαια και στόχο έχουν να θωρακίσουν την αποτελεσματικότητα των δυνατοτήτων μας. Ασφαλές και επαρκώς εκπαιδευμένο προσωπικό, σύγχρονα τεχνικά μέσα και εκσυγχρονισμός εξοπλισμού, θα προσδώσουν στις μονάδες ασφαλείας αυτοπεποίθηση, δύναμη και σιγουριά που άμεσα θα διοχετευτεί στο σύνολο της κοινωνίας στην ευημερία του λαού και στην ασφάλεια της πατρίδας μας. Η πολιτική ηγεσία κωφεύει  στις ποικίλες ανάγκες του προσωπικού και αναβάλει δεσμεύσεις που έχουν εξαγγελθεί.

Σήμερα είμαστε εδώ έξω και διαδηλώνουμε για όλες και όλους τους συναδέλφους μας γιατί η ευμάρεια και η σταθερότητα των πολιτών είναι συνυφασμένα με ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις και Ισχυρά Σώματα Ασφαλείας.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

 

DSC 4583

 

DSC 4584

 

DIAMARTYRIA

 

DIAMARTYRIA 1

   

 

 

Slide 1
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο Email: erotima@pomens.gr

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

© 2023 Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Σου αρέσει ότι βλέπεις?

Πατήστε τα παρακάτω κουμπιά για να μας ακολουθήσετε, δεν θα το μετανιώσετε...