Άρθρο του Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. Θωμά Ντιντιού

Σύμφωνα με αυτά που γράφονται και ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την Νόμιμη Εκπροσώπηση των Στρατιωτικών από απεγνωσμένες φωνές κάποιων οι οποίοι προσπαθούν να παραπληροφορήσουν για καθαρά προσωπικά συμφέροντα, πρέπει όλοι να γνωρίζουν κάποια πράγματα τεκμηριωμένα και όχι με λόγια ‘’του αέρα’’.

Ό κάθε Στρατιωτικός όταν εντάχτηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις έδωσε έναν όρκο τον οποίο πρέπει να σέβεται και να τηρεί πιστά έως το τέλος της καριέρας του. Πρέπει να σέβεται τους νόμους και το σύνταγμα του κράτους. Επίσης αν υπάρχει συνάδερφος ο οποίος αμφισβητεί την Ελληνική Δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της, ας βγει να το πει δημόσια με ονοματεπώνυμο και όχι σε πηγαδάκια λασπολογώντας για εσωτερική κατανάλωση.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη αποφάσισε πρόσφατα ότι η ΜΙΑ Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών που ερμηνεύουν και οι νόμοι θα είναι η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. και η άλλη που συνυπήρχε διαγράφετε από όλα τα επίσημα βιβλία Ομοσπονδιών αλλά και επαγγελματικών οργανώσεων.

Οι πρωτοβάθμιες Ενώσεις ανά την Ελλάδα είναι υποχρεωμένες για να μπορούν να εκπροσωπούν νόμιμα συναδέρφους Στρατιωτικούς, να εγγραφούν στην Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., έτσι ώστε όλοι μαζί σαν μια ομάδα να αρχίσουμε να ασχολούμαστε με τα πραγματικά χρόνια προβλήματα που απασχολούν εμάς και τις οικογένειές μας. Αυτό ζητάει ο κόσμος.

Το ίδιο φυσικά έπρεπε να γίνει και από την δική μας πλευρά αν η απόφαση δεν μας δικαίωνε, κάτι για το οποίο είχαμε δεσμευτεί και με προσωπικές μου δηλώσεις που είναι στη διάθεση όλων, με μόνο στόχο την ηρεμία στη Στρατιωτική μας οικογένεια.

Η εμμονή κάποιων λίγων απογοητευμένων συναδέρφων από τις τελευταίες εξελίξεις, τους οποίους και κατανοώ, να επιμένουν να μη σέβονται τους νόμους και τις αποφάσεις τις δικαιοσύνης, το μόνο που καταφέρνουν είναι να ‘’προσπαθούν’’ να διχάσουν και να καθυστερούν άθελά τους, την υγιή εκπροσώπηση όλων των Στρατιωτικών από τη Νόμιμη Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. που τόσο έχουμε όλοι ανάγκη.

Επιδή έμαθα να μιλάω με αριθμούς και όχι με λόγια εντυπωσιασμού και τυμπανοκρουσίες, παρακολουθούμε καθημερινά τις πρωτοβάθμιες ενώσεις με αποφάσεις των μελών τους να σέβονται κάθε Νόμιμη απόφαση και να προσχωρούν η μία μετά την άλλη στην οικογένεια της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. την Μοναδική πια Ομοσπονδία των Στρατιωτικών. Το σύνολο των μελών των πρωτοβάθμιων σωματίων που βρίσκονται στην Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. αποτελείτε από έναν μεγάλο και αξιοσέβαστο αριθμό, ο οποίος είναι και η απόδειξη του ρεύματος που ακολουθείτε για την Στρατιωτική εκπροσώπηση. Οι αριθμοί αυτοί μπορούν να δημοσιοποιηθούν από όλες τις πρωτοβάθμιες ενώσεις, με τις σφραγίδες των δικαστικών αντιπροσώπων από τις πρόσφατες εκλογές, για να καταλάβουν όλοι πόσοι είναι οι συνάδερφοι στο σύνολό τους οι οποίοι είναι εγγεγραμμένα μέλη ενώσεων οι οποίες δεν έχουν προσχωρήσει ακόμα στην Νόμιμη Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. Θα σας απαντήσω προκαταβολικά, ο αριθμός είναι μικρός, αλλά τους περιμένουμε όλους γιατί πιστεύω σε αυτό που φωνάζω καθημερινά, Μόνο Όλοι Μαζί Μπορούμε Πολλά !!!

Όλες αυτές τις τεκμηριωμένες απόψεις τις γράφω μετά από παρότρυνση πολλών συναδέρφων μας, οι οποίοι θέλουν να μάθουν αλήθειες με στοιχεία και όχι από στόματα που προσπαθούν να επηρεάσουν καταστάσεις παραπλανητικά.

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους, και να είστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα είμαστε όλοι μαζί μια ομάδα η οποία θα δουλεύει ΜΟΝΟ για αυτό που εκλέχθηκε προς το συμφέρον όλων των Στρατιωτικών.

Ντιντιός Θωμάς

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.

Πείτε μας τον προβληματισμό σας

 εδώ

ή

στο Email:

Ενωμένοι πιο Δυνατοί!!!

Εάν επιθυμείς μπορείς να γίνεις μέλος

εδώ

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598115
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307
Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 17:00

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Slider
Slider

Υπόδειξη Θεμάτων

ή αποστείλετε Email στο

Η συμβολή όλων των συναδέλφων απαραίτητη

Ενωμένοι πιο Δυνατοί!!!

Slider
Slider

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598115
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307
Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 17:00

Slider
Slider
Joomla Extensions