logo_image_3.png
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια ΟΜοσπονδία ΕΝώσεων Στρατιωτικών

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην πόλη της Ξάνθης, το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αντιπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, με συν διοργανωτή την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, τον Δήμο Ξάνθης και την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΠΕΑΜΘ).

Στο συνέδριο παρευρέθηκαν αντιπρόσωποι από σαράντα (40) πρωτοβάθμιες ενώσεις της ΠΟΜΕΝΣ, από όλη την επικράτεια, όπου σε κλίμα συναίνεσης και ομοψυχίας, με ομιλίες – παρεμβάσεις τους, κατέθεσαν τις απόψεις τους για την πορεία της θεσμικής εκπροσώπησης των εν ενεργεία Στρατιωτικών και την επίλυση προβλημάτων που μαστίζουν την καθημερινότητα των συναδέλφων μας.

Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους, απευθύνοντας χαιρετισμό: ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ξάνθης κ. Κώστας Κουρτίδης, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ.  Μανώλης Τσέπελης, ο  Βουλευτής Ν. Ξάνθης (ΝΔ) κ. Σπύρος Τσιλλιγίρης, ο Βουλευτής Ν. Έβρου (ΝΔ) κ.  Χρήστος Δερμεντζόπουλος, ο Βουλευτής Ν. Ροδόπης (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ), κ. Δημήτρης Χαρίτου, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) κ. Γρηγόρης Γερακαράκος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ξάνθης κ. Εμμανουήλ Φανουράκης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ξάνθης κα. Σοφία Ψωμά, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ξάνθης κ. Μιχάλης Αμοιρίδης. Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης Αρχιμανδρίτης π. Σωφρόνιος εκπροσώπησε τον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονα.           

Χαιρετισμό απέστειλαν η Βουλευτής Ν. Λάρισας και Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγή κα Ευαγγελία Λιακούλη, ο  Βουλευτής Ν. Ξάνθης (ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής) κ. Μπουρχάν Μπαράν, ο Βουλευτής Ν. Ροδόπης (ΝΔ) κ.  Ευρυπίδης Στυλιανίδης, το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, κ. Παναγιώτης Δαβητίδης και ο Πρόεδρος του Εuromil κ. Emmanuel JACOB.          

Η ΠΟΜΕΝΣ αποδεικνύει εμπράκτως ότι αποτελεί τη μεγάλη οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων και θα συνεχίσει με ακόμη πιο δυναμικό τρόπο την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εν ενεργεία Στρατιωτικών αλλά και την επίλυση των χρόνιων αδικιών.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία     

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   

Δημήτριος Ρώτας

Ασμχος (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)

 

 

                           

 

 

     

Slide 1
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο Email: erotima@pomens.gr

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

© 2023 Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Σου αρέσει ότι βλέπεις?

Πατήστε τα παρακάτω κουμπιά για να μας ακολουθήσετε, δεν θα το μετανιώσετε...