logo_image_3.png
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια ΟΜοσπονδία ΕΝώσεων Στρατιωτικών

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την Δευτέρα 16η Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκε επίσημη συνάντηση του Αν. Γραμματέα Οργανωτικού της ΠΟΜΕΝΣ  κ. Λεμονιά Απόστολου, με τον Τομεάρχη Μεταφορών ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και Βουλευτή Άρτας κ. Γκόκα Χρήστο, με σκοπό την ενημέρωση – συζήτηση επί του θέματος «Έκδοση Κάρτας Ενόπλων Δυνάμεων για την Ελεύθερη Διέλευση των Στρατιωτικών από Σταθμούς Διοδίων.»

Ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας μας, ως ο εισηγητής του συγκεκριμένου προβλήματος, που απασχολεί μεγάλο αριθμό συναδέλφων ανά την Επικράτεια, ανέπτυξε τα επιχειρήματα και το σκεπτικό με τα οποία η Ομοσπονδία μας καλεί τα συναρμόδια Υπουργεία στην λήψη μέτρων για την οικονομική ελάφρυνση των στρατιωτικών από έξοδα που πλήττουν και επιβαρύνουν σημαντικά την επιβίωση των οικογενειών τους.

Παράλληλα τονίστηκε ότι η οικονομική κρίση που βιώνουμε, δημιουργεί νέες πραγματικότητες και η Πολιτεία, δια μέσω της Ελληνικής αντιπροσωπείας, οφείλει να επανεξετάσει οποιοδήποτε οικονομικό αίτημα είχε απορριφθεί ή είχε παγώσει, για λόγους έλλειψης ρεαλιστικών επιχειρημάτων. Άλλωστε η μετάβαση των στελεχών προς τις Μονάδες που υπηρετούν, προκειμένου να εκτελέσουν το καθήκον τους έναντι της Χώρας και των Ελλήνων πολιτών, δεν αποτελεί επιπρόσθετη οικονομική ενίσχυση, αλλά αυτονόητη παροχή του Κράτους σε όλους αυτούς που στηρίζουν την κοινωνία σε κάθε κρίση.

 Από πλευράς του ο κ. Γκόγκας επισήμανε το δίκαιο του αιτήματός μας και δεσμεύτηκε να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε αρχικά να ενημερωθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι Τομείς του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και σε δεύτερο χρόνο να πραγματοποιηθεί μία  ευρεία συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων του κόμματος και της Ομοσπονδίας μας – ΠΟΜΕΝΣ.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία     

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   

Δημήτριος Ρώτας

Ασμχος (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)

 

 

Slide 1
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο Email: erotima@pomens.gr

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

© 2023 Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Σου αρέσει ότι βλέπεις?

Πατήστε τα παρακάτω κουμπιά για να μας ακολουθήσετε, δεν θα το μετανιώσετε...