Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. εκφράζει την πλήρη ικανοποίησή της για την επίλυση του προβλήματος που είχε προκύψει  με την προμήθεια των φαρμάκων από τα στελέχη του Στρατού Ξηράς που υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα το Γενικό Επιτελείο Στρατού κατέβαλε στο Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, ποσό που καλύπτει τις συμβατικές του υποχρεώσεις και έτσι από σήμερα Πέμπτη 04 Νοεμβρίου 2021 με απόφαση του Συλλόγου, https://dailypharmanews.gr/site/post/22318/I-sunergasia-farmakopoion---asfalismenon-fernei-pliromi-ton-ofeilon-tou-Tameiou-Stratou-Xiras?fbclid=IwAR1acfQrH07jUB2uc6KyLqK8dChE7KGVcZnzW3BKEmSNsvhTzRtDjG_12_0 στην οποία αναφέρεται εμφατικά, ως προς την επίλυση του προβλήματος, η συμβολή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης ΕΣΠΕΕΘ και της ΠΟΜΕΝΣ, θα εκτελούνται κανονικά οι συνταγές του Ταμείου του Στρατού Ξηράς.

Το ανωτέρω πρόβλημα είχε αναδειχθεί στις 30 Οκτωβρίου 2021, με σχετικό έγγραφό της Αντιπροεδρίας Μέριμνας Προσωπικού της ΠΟΜΕΝΣ https://www.pomens.gr/enimerosi/epistoles/1666-pomens-farmakeftiki-perithalpsi-prosopikoy-s-ks?fbclid=IwAR1YXllUzeO7-fZDRZU887N119-lloGsra7sXGqp3qEVZ0QBBsO5Z6B0qV0 σε αγαστή συνεργασία με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης (ΕΣΠΕΕΘ) , όπου αιτηθήκαμε από την πολιτική και στρατιωτική μας ηγεσία να ενσκήψουν με προσοχή στο συγκεκριμένο πρόβλημα, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση και χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις επίλυση του, τόσο για την εκκρεμότητα με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, όσο και με τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους Σερρών και Κιλκίς όπου υφίστανται ανάλογα προβλήματα.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών «Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ», θα συνεχίσει, με αιχμή του δόρατος τις Διοικήσεις των πρωτοβάθμιων σωματείων της, να αναδεικνύει να διεκδικεί και να απαιτεί την επίλυση όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι Έλληνες Στρατιωτικοί σε όλη την Χώρα.

Μετά τιμής