logo_image_3.png
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια ΟΜοσπονδία ΕΝώσεων Στρατιωτικών

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - ΠΟΜΕΝΣ, την 18η Ιουνίου 2020, πραγματοποίησε επίσημη συνάντηση στα Γραφεία της Ομοσπονδίας με τον Υποδιοικητή Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Σπυρίδων Χαγκαμπιμάνα.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, ενημέρωσαν τον κ. Υποδιοικητή για την πάγια θέση της ΠΟΜΕΝΣ που αφορά την απαγκίστρωση των συναδέλφων από τα προαναχωρησιακά κέντρα μεταναστών, τα προβλήματα που υπάρχουν στην εκτέλεση των υπηρεσιών στα συγκεκριμένα κέντρα (άοπλη υπηρεσία, χωρίς κανόνες εμπλοκής, καθηκοντολόγιο κλπ) και τις αδικίες που υφίστανται τα στελέχη των ΕΔ σε σχέση με τους άλλους εργαζόμενους στην μη πρόβλεψη αποζημίωσης των υπηρεσιών και την μη χορήγηση επιδομάτων (υγειονομικό προσωπικό).

Ο κ. Υποδιοικητής από τη μεριά του, κατέγραψε τα ζητήματα που αναφέρθηκαν-συζητήθηκαν και υποσχέθηκε  να τα μεταφέρει στην Ηγεσία του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου ώστε να υπάρξουν οι κατάλληλες διεργασίες για την σταδιακή επίλυσή τους.   

Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας καθόσον και ο Υποδιοικητής είναι και ο ίδιος στρατιωτικός.

Δόθηκε αμοιβαία υπόσχεση για τακτική επικοινωνία και συναντήσεις, με ανάλογες κοινές πρωτοβουλίες για το καλό όλων των στρατιωτικών.      

Η ΠΟΜΕΝΣ συνεχίζει απρόσκοπτα και με συνέπεια το έργο της, αφήνοντας στο περιθώριο, όλους εκείνους που επιζητούν την προσωπική τους προβολή και την κομματικοποίηση, δυναμιτίζοντας  το κλίμα στον ευαίσθητο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ

Επγός (ΥΔΚ)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Τχης (ΠΖ)

 

 

{aridoc engine="google" width="700" height="800"}images/documents/pomens/2020/iounios/19_06_2020/dt_episimi_sunantisi_me_udkti_metanasteusis.pdf{/aridoc}

Slide 1
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο Email: erotima@pomens.gr

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

© 2023 Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Σου αρέσει ότι βλέπεις?

Πατήστε τα παρακάτω κουμπιά για να μας ακολουθήσετε, δεν θα το μετανιώσετε...