Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Την πρώτη Μαΐου θυμόμαστε και τιμούμε όλους τους αγωνιστές του εργατικού κινήματος που διαχρονικά και με προσωπικές θυσίες - ενίοτε και με την ίδια τους τη ζωή - υπερασπίστηκαν το δικαίωμα όλων των ανθρώπων στην αξιοπρέπεια και στην επαγγελματική δικαιοσύνη.

Σε μια μακρά διαδρομή η απαρχή της οποίας ήταν η εξέγερση των εργατών του Σικάγο, η Π. ΟΜ. ΕΝ. Σ. σεβόμενη και αντλώντας δύναμη από την ιστορική πορεία του εργατικού κινήματος δίνει καθημερινά τη δική της μάχη για την προστασία των δικαιωμάτων των συναδέλφων και των οικογενειών τους.

Στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι η παρουσία και η ενότητα του Συνδικαλιστικού κινήματος είναι κάθε άλλο παρά αναγκαία. Παρά τις προσπάθειες υποτελών, και κομματικών φερέφωνων που υπογράφοντες ως «αυτόκλητοι σωτήρες» και χαρακτηριζόμενοι από ακραία φιλαρχία, εξυπηρετώντας συμφέροντα που δεν ταυτίζονται με αυτά του συνόλου των εργαζομένων στις Ένοπλες Δυνάμεις η απάντηση είναι πάντα μία:

ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΡΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΧΑΛΙΝΩΤΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Το σημερινό μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Διαρκής αγώνας για τη δικαίωση των αιτημάτων μας και την διασφάλιση του συλλογικού συμφέροντος.

Χρόνια Πολλά

ΠΡΟΕΔΡΟΣ