Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την συνεργασία της με το MILITARY CLUB στόχος του οποίου είναι η μείωση κόστους ζωής των συναδέλφων.

Η Ομοσπονδία μας με αυτή τη συνεργασία θέλει να βοηθήσει τα μέλη της αλλά και τις οικογένειές τους, να καλύψουν τις ανάγκες τους για τα βασικά αγαθά, με ευνοϊκούς οικονομικά όρους.

Ένα σημαντικό προνόμιο αυτής της συνεργασίας είναι η διάθεση στα μέλη της ΠΟΜΕΝΣ από το MILITARY CLUB της “ΚΑΡΤΑΣ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ”.

Τα μέλη της ΠΟΜΕΝΣ θα μπορούν να την αποκτήσουν πατώντας στο ειδικό Banner της συνεργασίας ΠΟΜΕΝΣ - MILITARY CLUB στο website της ΠΟΜΕΝΣ.

Η εν λόγω κάρτα λειτουργεί ως προπληρωμένη και η επαναφόρτισή της, θα γίνεται μέσω του  website της ΠΟΜΕΝΣ στο  Banner «ΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ» (επιλέγετε «ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ», αφού πρώτα έχετε παραλάβει την κάρτα σας). Η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πληρωμή των αγορών σας στα καταστήματα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Αναλυτικότερα, η συνεργασία αυτή προβλέπει για τα μέλη της ΠΟΜΕΝΣ που θα αποκτήσουν την εν λόγω κάρτα, τα εξής :

Παράδειγμα: Έστω ότι τα μηνιαία έξοδά σας για αγορές από Super Market είναι  300 € άρα, φορτίζετε την κάρτα με 300 €, με την προσαύξηση 10% αγοράζετε προϊόντα αξίας 330 €  άρα, όφελος 30 € το μήνα Χ 11 μήνες το όφελος είναι 330 €, ποσό αρκετό για τα ψώνια του 12ου μήνα !! Με όποιο ποσό και αν φορτίζετε την κάρτα σας, ανάλογα πάντα με τις μηνιαίες σας ανάγκες,  π.χ. αντί του ποσού των 300 € του παραπάνω παραδείγματος, με 100 €, 200 € κ.ο.κ. πάντα παράγει το ίδιο αποτέλεσμα, δηλαδή κερδίζετε τα έξοδα ενός μηνός σε ετήσια βάση!!

Το πόσο αυτό είναι επι πλέον από την προσαύξηση του 10%. Η πιο πάνω παροχή παρέχεται αποκλειστικά στα μέλη της ΠΟΜΕΝΣ που είναι κάτοχοι της «ΚΑΡΤΑΣ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ»

Περισσότερες πληροφορίες για την χρήση «ΚΑΡΤΑΣ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ» στο website του MILITARY CLUB:  Πληροφορίες για την Κάρτα Αγορών ΑΒ