logo_image_3.png
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια ΟΜοσπονδία ΕΝώσεων Στρατιωτικών

 

Κυρίες και κύριοι, κύριοι κύριοι Υπουργοί, Βουλευτές, Πρόεδρε και μέλη διοίκησης της ΠΟΕΛΠΣ, Πρόεδροι των Ομοσπονδιών των Σωμάτων ασφαλείας, Φίλες και φίλοι …

Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος και χαρούμενος που για άλλη μια φορά βρίσκομαι ανάμεσα σε αξιόλογους συναδέλφους του Λιμενικού Σώματος και με τιμάτε δίνοντάς μου την ευκαιρία να απευθύνω χαιρετισμό στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας σας.

Ένα συνέδριο με άφθονη θεματολογία και άρτια οργάνωση είναι μία αναγκαιότητα τόσο για την αξιολόγηση των προβλημάτων που απασχολούν τα στελέχη, όσο και μία ευκαιρία για επικοινωνία και ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ των μελών σας και των μελών των άλλων Ομοσπονδιών των ΣΑ και ΕΔ.

Δεν μπορώ όμως να μην τονίσω την προσπάθεια κάποιων κύκλων να διασπάσουν το συνδικαλιστικό κίνημα των ΣΑ-ΕΔ.  Δυστυχώς με την ανοχή συγκεκριμένου κόμματος . Και όχι μόνο αυτό. Ακόμη και Βουλευτής του ίδιου κόμματος κατέθεσε κατά συναδέλφων μας συνδικαλιστών.

Οι προκλήσεις είναι πολλές και σύνθετες και οφείλουμε να απαντάμε με συντονισμένες ενέργειες. Όλες μας οι προσεγγίσεις πρέπει να έχουν ως άξονα το ανθρώπινο δυναμικό μας. Ως επίσημο συνδικαλιστικό όργανο ενισχύουμε την συνεργασία μεταξύ των στελεχών και των κρατικών υπηρεσιών, συμβάλλουμε στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων των στελεχών, στοχεύουμε στην εφαρμογή νομοθετικών πρωτοβουλιών που οδηγούν προς το συμφέρον και την ευημερία του Σώματος και των στελεχών του.

Από αυτό το βήμα τόσο εγώ προσωπικά, όσο και το Δ.Σ. της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.  σας διαβεβαιώνω ότι βρισκόμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε στις προσπάθειές σας. Η ουσιαστική σας παρουσία και η αποτελεσματικότητα των δράσεων σας στην επίλυση των θεμάτων των στελεχών του Λιμενικού είναι αξιοθαύμαστη.

Καλή συνέχεια στις εργασίες σας.

Ευχαριστώ πολύ.

         Δημήτριος Ρώτας

          Πρόεδρος ΠΟΜΕΝΣ 

 

 

 

 

Slide 1
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο Email: erotima@pomens.gr

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

© 2023 Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Σου αρέσει ότι βλέπεις?

Πατήστε τα παρακάτω κουμπιά για να μας ακολουθήσετε, δεν θα το μετανιώσετε...