logo_image_3.png
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια ΟΜοσπονδία ΕΝώσεων Στρατιωτικών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί/ές Συνάδελφοι/σσες η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα και το μοναδικό Κολλέγιο μέλος Διεθνούς Δικτύου Πανεπιστημίων (Compostela Group of Universities) για το Ακαδημαϊκό Έτος 2023 – 24.

Η συνεργασία αυτή προβλέπει Υποτροφία σε συνεργασία με την ΠΟΜΕΝΣ ύψους 50% επί των αρχικών διδάκτρων του Κολλεγίου για οποιοδήποτε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών σε όλα τα μέλη της ΠΟΜΕΝΣ, καθώς και στους πρώτου βαθμού συγγενείς.

Η Ομοσπονδία μας με αυτήν την συμφωνία θέλει να δώσει την δυνατότητα στους συναδέλφους που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους αποκτώντας Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών αλλά και στα παιδία μας που επιθυμούν κάτι αντίστοιχο να το  επιτύχουν πλέων με πολύ ευνοϊκούς οικονομικά όρους.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συνεργάζεται με διακεκριμένα Διεθνή Πανεπιστήμια, διαθέτει  Ακαδημαϊκές Σχολές και προσφέρει Bachelors & Masters σε 8 υπερσύγχρονα campus σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Αθήνα, Μαρούσι, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Ρόδο, Λάρισα και Πάτρα. 

Η συνεργασία μας περιλαμβάνει και τα νέα προγράμματα σπουδών που θα τρέξει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο για πρώτη φορά το ακαδημαϊκό έτος 2023-24 :

MSc Artificial Intelligence Μεταπτυχιακό στην Τεχνητή Νοημοσύνη

 

MSc Big Data Technologies Μεταπτυχιακό στις Τεχνολογίες Μεγάλων Δεδομένων

 

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι αποκλειστικός συνεργάτης στην Ελλάδα των εξής διακεκριμένων Διεθνών Πανεπιστημίων: Oxford Brookes University, University of East London, Queen Margaret University, Solent University Southmapton και Ecole Hôtelière de Lausanne (EHL). Προσφέρει πανεπιστημιακές σπουδές αριστείας στο μεγαλύτερο εύρος επιστημονικών εξειδικεύσεων, με σύγχρονα προγράμματα σπουδών (bachelors & masters).

Δείτε αναλυτικά όλα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα 

Σε περίπτωση αποστρατείας  μέλους της ΠΟΜΕΝΣ, για οποιοδήποτε λόγο, το πρόγραμμα υποτροφίας θα συνεχίσει να είναι σε ισχύ μέχρι το τέλος του.

Διευκρίνιση: Η παροχή των προνομιακών διδάκτρων του Μητροπολιτικού Κολλεγίου για τα μέλη της ΠΟΜΕΝΣ έχει ισχύ αποκλειστικά για τις νέες εγγραφές στο ακαδημαϊκό έτος 2023-24.

Η Υποτροφία εξασφαλίζετε με την επίδειξη, από τα ενδιαφερόμενα μέλη μας, της Κάρτας Προσφορών της ΠΟΜΕΝΣ στα κατά τόπους Campus του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

*  Όσα μέλη μας δεν έχουν προμηθευθεί  την εν λόγω κάρτα αυτή διατίθεται από τα αντίστοιχα πρωτοβάθμια σωματεία της ΠΟΜΕΝΣ στα όποια είναι εγγεγραμμένοι.

Για τα πρωτοβάθμια σωματεία της Αττικής διατίθενται επίσης και από τα γραφεία της ΠΟΜΕΝΣ :

Α. Στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (Κτήριο ΓΕΣ Αρ. Γραφείου 057)

Β. Λυκούργου 9 (8Ος Όροφος) Ομόνοια.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.mitropolitiko.edu.gr 

 

 

 

Slide 1
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο Email: erotima@pomens.gr

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

© 2023 Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Σου αρέσει ότι βλέπεις?

Πατήστε τα παρακάτω κουμπιά για να μας ακολουθήσετε, δεν θα το μετανιώσετε...