Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την συνεργασία της με το MILITARY CLUB στόχος του οποίου είναι η μείωση κόστους ζωής των συναδέλφων.

Η Ομοσπονδία μας με αυτή τη συνεργασία θέλει να βοηθήσει τα μέλη της αλλά και τις οικογένειές τους, να καλύψουν τις ανάγκες τους για τα βασικά αγαθά, με ευνοϊκούς οικονομικά όρους.

Ένα σημαντικό προνόμιο αυτής της συνεργασίας είναι η διάθεση στα μέλη της ΠΟΜΕΝΣ από το MILITARY CLUB της “ΚΑΡΤΑΣ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ”.

Τα μέλη της ΠΟΜΕΝΣ θα μπορούν να την αποκτήσουν πατώντας στο ειδικό Banner της συνεργασίας ΠΟΜΕΝΣ - MILITARY CLUB στο website της ΠΟΜΕΝΣ.

Η εν λόγω κάρτα λειτουργεί ως προπληρωμένη και η επαναφόρτισή της, θα γίνεται μέσω του  website της ΠΟΜΕΝΣ στο  Banner «ΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ» (επιλέγετε «ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ», αφού πρώτα έχετε παραλάβει την κάρτα σας). Η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πληρωμή των αγορών σας στα καταστήματα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Αναλυτικότερα, η συνεργασία αυτή προβλέπει για τα μέλη της ΠΟΜΕΝΣ που θα αποκτήσουν την εν λόγω κάρτα, τα εξής :

• Προσαύξηση κατά 10% του ποσού που θα έχει κατατεθεί από το μέλος της «ΠΟΜΕΝΣ» κατά την φόρτιση της κάρτας «ΚΑΡΤΑ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ». Το όφελος από αυτήν την προσαύξηση σε ετήσια βάση είναι τουλάχιστον όσο τα ψώνια ενός μηνός !!

Παράδειγμα: Έστω ότι τα μηνιαία έξοδά σας για αγορές από Super Market είναι  300 € άρα, φορτίζετε την κάρτα με 300 €, με την προσαύξηση 10% αγοράζετε προϊόντα αξίας 330 €  άρα, όφελος 30 € το μήνα Χ 11 μήνες το όφελος είναι 330 €, ποσό αρκετό για τα ψώνια του 12ου μήνα !! Με όποιο ποσό και αν φορτίζετε την κάρτα σας, ανάλογα πάντα με τις μηνιαίες σας ανάγκες,  π.χ. αντί του ποσού των 300 € του παραπάνω παραδείγματος, με 100 €, 200 € κ.ο.κ. πάντα παράγει το ίδιο αποτέλεσμα, δηλαδή κερδίζετε τα έξοδα ενός μηνός σε ετήσια βάση!!

• Στην περίπτωση κατά την οποία μέλος της ΠΟΜΕΝΣ και κάτοχος της «ΚΑΡΤΑΣ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ», την οποία έχει προμηθευτεί μέσω του προγράμματος συνεργασίας της ΠΟΜΕΝΣ και του MILITARY CLUB, ξεπεράσει ετησίως, σε κατανάλωση το ποσό των 3.900 €, δηλαδή 325 € το μήνα, τότε το MILITARY CLUB θα του επιστρέψει, σε λογαριασμό του οποίου το ΙΒΑΝ θα δηλώσει στην «ΠΟΜΕΝΣ», το ποσό των 100 € !!

Το πόσο αυτό είναι επι πλέον από την προσαύξηση του 10%. Η πιο πάνω παροχή παρέχεται αποκλειστικά στα μέλη της ΠΟΜΕΝΣ που είναι κάτοχοι της «ΚΑΡΤΑΣ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ»

• Μπορείτε να επαναφορτίζετε την «ΚΑΡΤΑ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ» όσο συχνά επιθυμείτε.Το ποσό της κάθε εξοφλημένης παραγγελίας σας που καταχωρείτε οποιαδήποτε ημέρα μέχρι και το βράδυ κάθε Δευτέρας (ώρα 22:00), θα είναι διαθέσιμο προς χρήση, κατά κανόνα, την κάθε Τρίτη (έως τις 17:00) και θα ενημερώνεστε με SMS από το MILITARY CLUB μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία. Το ελάχιστο ποσό ανά φόρτιση είναι 50 € και το μέγιστο 500 €.
  • Στην μπροστινή όψη της η κάρτα φέρει ένα μοναδικό κωδικό και δεν αναγράφονται προσωπικά δεδομένα του κατόχου και επειδή δεν πραγματοποιείται κανένας έλεγχος ταυτοπροσωπίας για διακρίβωση στοιχείων του κομιστή αυτής από τα καταστήματα της ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, σε περίπτωση απώλειάς της ο κάτοχος ενημερώνει άμεσα το MILITARY CLUB στο τηλέφωνο 2102849135, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 17:00, με σκοπό την ακύρωση της κάρτας που έχει απωλέσει και την αντικατάστασή της με νέα, μεταφέροντας το υπόλοιπο της απωλεσθείσας κάρτας στην νέα. Ουδεμία ευθύνη φέρει το MILITARY CLUB σε περίπτωση απώλειας ποσού από την κάρτα κατά το χρονικό διάστημα από την απώλειά της μέχρι και την ακύρωσή της.
  • Μετά την απόκτηση της κύριας “ΚΑΡΤΑΣ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ”, τα μέλη της Ομοσπονδίας μας μπορούν να αιτηθούν μέχρι και δύο (2) πρόσθετες κάρτες (οικογενειακές και συγγενικές) σύμφωνα με οδηγίες που θα λάβουν μαζί με την κύρια κάρτα τους. Η δε παραγγελία αυτών γίνεται μέσω του website της ΠΟΜΕΝΣ στο Banner «ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ – ΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ».

Περισσότερες πληροφορίες για την χρήση «ΚΑΡΤΑΣ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ» στο website του MILITARY CLUB:  Πληροφορίες για την Κάρτα Αγορών ΑΒ