Η ΠΟΜΕΝΣ στην εκδήλωση των 15 ετών λειτουργίας του Συνδέσμου Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού.

Μοιράσου το:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου  2024, o Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ Δημήτριος Ρώτας, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, παρευρέθηκε στον εορτασμό – χοροεσπερίδα για τα 15 έτη λειτουργίας του Συνδέσμου Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού – ΣΑΚΣ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της επιτροπής Άμυνας, Βουλευτές και εκπρόσωποι των κομμάτων, εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας, εκπρόσωποι της Ηγεσίας των Ε.Δ., εκπρόσωποι του Συνδέσμου Υπαξιωματικών Κυπριακού Στρατού – ΣΥΚΣ καθώς πλήθος συναδέλφων με τις οικογένειές  τους.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, συζητήθηκαν με τους επίσημους προσκεκλημένους και τους Συνδέσμους, θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι μας αλλά και δράσεις στο πλαίσιο του EUROMIL.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δημήτριος Ρώτας

Ασμχος (ΥΔΚ)

Γεώργιος Κυριακάκης

Ανχης (ΕΜ)

 

11_03_2024_85_Η ΠΟΜΕΝΣ στην εκδήλωση των 15 ετών λειτουργίας του Συνδέσμου Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού.

OMILIA SE KYPRO

 

Δείτε τα παρακάτω link:

Χοροεσπερίδα για τα 15 χρόνια λειτουργίας του ΣΑΚΣ

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη στη Χοροεσπερίδα του Συνδέσμου Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού στον Κόρνο

 

Δείτε επίσης

logo_pomens
logo_pomens
ΔΕΘ 1
Κύλιση στην κορυφή