ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Στρατιωτικών EUROMIL, Emmanuel Jacob με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΠΟΜΕΝΣ, την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019, είχε επίσημη συνάντηση με τον Τομεάρχη Άμυνας και πρώην Υπουργό της ΝΔ κ. Βασίλειο Κικίλια.

Ο κ. Κικίλιας επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη θεσμική εκπροσώπηση των στρατιωτικών, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο και ενημερώθηκε ενδελεχώς για τις δράσεις και το έργο του EUROMIL.  Η συνάντηση  σηματοδότησε την από κοινού διάθεση για επικαιροποίηση της επικοινωνίας και αποτελεί μια σημαντική βάση για μελλοντική συνεργασία.

Η πρόταση του Τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ κ. Κικίλια, ότι το ΥΠΕΘΑ οφείλει να περάσει στον 21 αιώνα σε όλα τα θέματα, πρέπει να αποτελέσει σημαία και να εισακουστεί θετικά από όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, εκθέτοντας φωνές που εκπροσωπούν περασμένους αιώνες, ακόμα και στο θέμα της θεσμικής εκπροσώπησης των εν ενεργεία στρατιωτικών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο                                                                                                    Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                         ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ                                                                   ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Επγός (ΥΔΚ)                                                                                      Λγος (ΠΖ)

Πείτε μας τον προβληματισμό σας

εδώ

ή

στο Email:

Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Εάν επιθυμείς μπορείς να γίνεις μέλος

εδώ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 17:00

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Υπόδειξη Θεμάτων

ή αποστείλετε Email στο

Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 17:00

Εγγραφείτε στο Newletter μας, ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις απο την ΠΟΜΕΝΣ
Για επιβεβαίωση ελέγξτε τα εισερχόμενα (ή ανεπιθύμητα) μηνύματά σας.
Joomla Extensions