Slide 1
Slide 1

Πρόσφατα

Slide 1
Σκοπός
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. ιδρύθηκε το 2017 αποτελώντας τον θεσμικό εκπρόσωπο των εν ενεργεία στρατιωτικών. Σκοπός της Ομοσπονδίας είναι η προστασία, διαφύλαξη, προαγωγή των συμφερόντων και των θεμελιωδών δικαιωμάτων κάθε στρατιωτικού καθώς και η συμβολή για ποιοτική-ποσοτική αύξηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Slide 2
Όραμα
Όραμα της Ομοσπονδίας είναι να αποτελεί καθημερινά τον συνεργάτη και το στήριγμα όλων των εν ενεργεία στελεχών, ανεξαρτήτου βαθμού και προέλευσης. Ζητούμενο για την Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. είναι να αποτελεί σημείο αναφοράς, στην μακρά υπηρεσιακή πορεία των μονίμων στελεχών μέσα από τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.
Slide 3
Στόχος
Στόχος είναι η επίλυση προβλημάτων των εν ενεργεία στρατιωτικών, για την βελτίωση τόσο της οικογενειακής καθημερινότητας, όσο και της παραγωγικότητάς τους εντός της Υπηρεσίας. Η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. δρα ως μια κοινή συνισταμένη, σαν μια οικογένεια, στην οποία κανείς δεν περισσεύει. Η ανταλλαγή απόψεων και η παρακολούθηση των εξελίξεων αποτελεί ζητούμενο για την Ομοσπονδία.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

 

Ανακοινώσεις-Δελτία τύπου

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - ΠΟΜΕΝΣ, την 01 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποίησε το 5ο Γενικό Συμβούλιο και τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Αθηνών.

Το Γενικό συμβούλιο τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό οι κάτωθι: Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών Διονύσιος Χατζηδάκης, Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Βασίλειος Οικονόμου, Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλειος Σπανάκης Βουλευτής Α Πειραιώς και Νήσων – τ. Υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας, Βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών και π. Υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, Περιφερειάρχης Αττικής Γεώργιος Πατούλης, Δήμαρχος Αθηνών Κώστας Μπακογιάννης, τ. Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας και ο Γενικός Γραμματέας ΠΟΕΥΠΣ Λαυράνος Νικόλαος.

Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων απηύθυναν έγγραφο χαιρετισμό προς το Γενικό συμβούλιου οι κάτωθι: Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης, Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Πλακιωτάκης, Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης, και οι Βουλευτές Όλγα Κεφαλογιάννη, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Αθανάσιος Πλεύρης, Άγγελος Συρίγος, Βασίλειος Κεγκέρογλου, Όλγα Γεροβασίλη,  Χρήστος Δεμερτζόπουλος, Αθανάσιος Καββαδάς, Σταύρος Καλαφάτης, Σοφία Σακοράφα, Μιχαήλ Παπαδόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντώνης Οικονόμου.

Στο Γενικό Συμβούλιο, συμμετείχαν οι πρωτοβάθμιες ενώσεις, όπου ενημερώθηκαν για μία σειρά θεμάτων που απασχολούν την καθημερινότητα όλων των συναδέλφων μας. Ακούστηκαν οι απόψεις όλων των παρευρισκόμενων μελών των Διοικητικών Συμβουλίων και κατατέθηκαν προτάσεις για ψήφιση από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή κατά τη διάρκεια του Γ.Σ. ήταν η βράβευση στρατιωτικών της Ομοσπονδίας και του Αντιπροέδρου της Αεροπορικής Ακαδημίας κ. Τσαούσογλου Ευστράτιου, που έσωσαν συνάνθρωπό μας από το απονενοημένο διάβημα στον 8ο όροφο επί της οδού Λυκούργου όπου συστεγάζονται τα γραφεία της ΠΟΜΕΝΣ και της Αεροπορικής Ακαδημίας.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους τους παριστάμενους πολιτικούς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας, αλλά και στους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας, προσδίδοντας αισιοδοξία και προοπτική στο οικοδόμημα της θεσμικής μας εκπροσώπηση.

Τέλος ευχαριστούμε το Δήμαρχο και το προσωπικό του Δημαρχείου Αθηνών για τη διάθεση του Μεγάρου αλλά και για τη συμβολή – συνεργασία τους, καθώς και τις Ενώσεις και τα μέλη των ΔΣ, όπου μέσα από τις διεργασίες παράχθηκε εποικοδομητικό έργο και αναδείχθηκε η Δημοκρατία, η Συναδελφικότητα και η Ενότητα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ

Επγός (ΥΔΚ)

 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

 Τχης (ΠΖ)

 

 

{aridoc engine="google" width="700" height="800"}images/documents/pomens/2020/febrouarios/04_02_2020/0900/dt_5o_geniko_sumboulio_pomens.pdf{/aridoc}

  

{gallery alignment="center" preview_width=400 preview_height=400}foto/pomens/genika_sumboulia/5o_geniko_sumboulio_1_2_2020{/gallery}

 

Επιστολές

Δραστηριότητες

 

Euromil

Ισότητα Φύλων

 

ΠΟΜΕΝΣ : Επίκαιρη ερώτηση από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Δείτε περισσότερα

44 Πρωτοβάθμιες Ενώσεις

Αττική

Στερεά Ελλάδα

Πελοπόννησος

Μακεδονία & Θράκη

Χάρτης Ενώσεων      Αναζήτηση Ένωσης      

Τράπεζα Αίματος

Αρ. Μητρώου

14294

 

 

xeriazip

Γίνετε μέλος στην Ένωση της Περιφερειακής Ενότητας που υπηρετείτε, δυναμώνοντας τη φωνή της Ομοσπονδίας

 

provlimatismoszip

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα.

Αποστείλετε email στο erotima@pomens.gr

Η συμβολή όλων των συναδέλφων απαραίτητη 

Slide 1
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο Email: erotima@pomens.gr

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

© 2023 Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.