Slide 1
Slide 1

Πρόσφατα

Slide 1
Σκοπός
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. ιδρύθηκε το 2017 αποτελώντας τον θεσμικό εκπρόσωπο των εν ενεργεία στρατιωτικών. Σκοπός της Ομοσπονδίας είναι η προστασία, διαφύλαξη, προαγωγή των συμφερόντων και των θεμελιωδών δικαιωμάτων κάθε στρατιωτικού καθώς και η συμβολή για ποιοτική-ποσοτική αύξηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Slide 2
Όραμα
Όραμα της Ομοσπονδίας είναι να αποτελεί καθημερινά τον συνεργάτη και το στήριγμα όλων των εν ενεργεία στελεχών, ανεξαρτήτου βαθμού και προέλευσης. Ζητούμενο για την Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. είναι να αποτελεί σημείο αναφοράς, στην μακρά υπηρεσιακή πορεία των μονίμων στελεχών μέσα από τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.
Slide 3
Στόχος
Στόχος είναι η επίλυση προβλημάτων των εν ενεργεία στρατιωτικών, για την βελτίωση τόσο της οικογενειακής καθημερινότητας, όσο και της παραγωγικότητάς τους εντός της Υπηρεσίας. Η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. δρα ως μια κοινή συνισταμένη, σαν μια οικογένεια, στην οποία κανείς δεν περισσεύει. Η ανταλλαγή απόψεων και η παρακολούθηση των εξελίξεων αποτελεί ζητούμενο για την Ομοσπονδία.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

 

Ανακοινώσεις-Δελτία τύπου

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

         Είναι γνωστό ότι η Ομοσπονδία μας κινείται πάντα με γνώμονα τη νομιμότητα και τη διαφάνεια, τούτο δε ζητείται παγίως και από τις πρωτοβάθμιες Ενώσεις μας, όσο κοπιώδες και γραφειοκρατικό αν είναι ορισμένες φορές.

         Ωστόσο, στο πλαίσιο της διεκδίκησης των επιδομάτων εορτών και άδειας, διαπιστώθηκε ότι στο προδιατυπωμένο κείμενο που έφεραν τα μπλοκ αποδείξεων του μέλους μας “ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ”, και τα οποία φέρουν ευδιάκριτη τη σφραγίδα της εν λόγω Ένωσης, παρεισέφρησε η φράση “δυτικός τομέας” αντί του ορθού “δυτικής Αττικής”.

         Τούτο προφανώς διότι, όπως μας ενημέρωσε η πρωτοβάθμια Ένωση, τα εν λόγω μπλοκ προετοιμάστηκαν μαζί με τα αντίστοιχα της “ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ”,  για λόγους δε συντομίας χρησιμοποιήθηκε η φράση “νότιου τομέα” και δυστυχώς, ο ... δαίμων του τυπογραφείου αντί του ορθού “δυτικής Αττικής” ανέγραψε το εσφαλμένο “δυτικός τομέας”.

         Με αφορμή αυτή την προφανή παραδρομή, κάποιοι μιλούν για δήθεν “εξαπάτηση” και φαντασιώνονται θεωρίες συνωμοσίας. Οι ίδιοι βέβαια, στις σχετικές ανακοινώσεις τους, αποκρύπτουν την ξεκάθαρη σφραγίδα της “ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ”, στην οποία φαίνεται ευδιάκριτα η ταυτότητα του Σωματείου που αποτελεί μέλος της Ομοσπονδίας μας.

         Εν πάσει περιπτώσει, επειδή ουδεμία σκιά πρέπει να καταλείπεται ως προς τις ενέργειες της Ομοσπονδίας μας και των μελών της, ανακοινώνουμε στους ενδιαφερόμενους στρατιωτικούς ότι, κατόπιν σχετικής άμεσης ειδοποίησης που λάβαμε από την “ΈΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ”, όποιος επιθυμεί μπορεί να λάβει απόδειξη με την ορθή αιτιολογία, προσκομίζοντας την αρχική που έχει στα χέρια του προς αντικατάστασή της.

        Η Ομοσπονδία μας και οι πρωτοβάθμιες Ενώσεις – μέλη της, διαβεβαιώνουν τους συναδέλφους ότι η νομιμότητα και η διαφάνεια ήταν, είναι και θα είναι πρωταρχική μέριμνα και διαχρονική δέσμευσή μας. Μόνο έτσι δύναται να εμπεδωθεί η εμπιστοσύνη στην θεσμική εκπροσώπηση των εν ενεργεία στρατιωτικών, την οποία κάποιοι συνεχώς επιδιώκουν να τορπιλίσουν.

 

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

   

Δημήτριος Ρώτας

Επγός (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Λγος (ΠΖ)

 

 

{aridoc engine="iframe" width="700" height="800"}images/documents/pomens/2019/fevrouarios/14_02_2019/ditiki_attiki_anakoinosi.pdf{/aridoc}

 

Επιστολές

Δραστηριότητες

 

Euromil

Ισότητα Φύλων

 

ΠΟΜΕΝΣ : Επίκαιρη ερώτηση από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Δείτε περισσότερα

45 Πρωτοβάθμιες Ενώσεις

Αττική

Στερεά Ελλάδα

Πελοπόννησος

Μακεδονία & Θράκη

Ήπειρος

Θεσσαλία

Κρήτη

Νήσοι Βορείου Αιγαίου

Νήσοι Νοτίου Αιγαίου

Νήσοι Ιονίου

Χάρτης Ενώσεων      Αναζήτηση Ένωσης      

Τράπεζα Αίματος

Αρ. Μητρώου

14294

 

 

xeriazip

Γίνετε μέλος στην Ένωση της Περιφερειακής Ενότητας που υπηρετείτε, δυναμώνοντας τη φωνή της Ομοσπονδίας

 

provlimatismoszip

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα.

Αποστείλετε email στο erotima@pomens.gr

Η συμβολή όλων των συναδέλφων απαραίτητη 

Slide 1
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο Email: erotima@pomens.gr

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

© 2023 Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.