Η Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧΑΪΑΣ στις εορταστικές εκδηλώσεις για την την Εθνική Επέτειο της «28ης Οκτωβρίου 1940»

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με λαμπρότητα και επισημότητα πραγματοποιήθηκε και φέτος ο εορτασμός για την εθνική επέτειο της «28ης Οκτωβρίου 1940» στην Δυτική Αχαΐα.

       Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ.)  κ. Μπουρδανιώτης Ελευθέριος, μετά  από πρόσκληση του  Δημάρχου Δυτ. Αχαΐας, συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της «28ης Οκτωβρίου 1940»

       Ο κ. Μπουρδανιώτης, εκπροσωπώντας την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας ( Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ.)  παρακολούθησε την  επιμνημόσυνη δέηση  και τη μαθητική παρέλαση των σχολείων της περιοχής, ενώ κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων της πόλης, μαζί με την πολιτική και τη στρατιωτική ηγεσία και εκπροσώπους συλλόγων, σωματείων και οργανώσεων.

   

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ.

Ο Πρόεδρος

 

Ο Γεν. Γραμματέας

     

Μπουρδανιώτης Ελευθέριος

κιν. 6983513979

 

Χουντουλέσης Γεώργιος

κιν. 6983505681

 

 

{aridoc engine=”iframe” width=”700″ height=”800″}images/documents/espeax/2018/dt_espeax_281018.pdf{/aridoc}

 

{gallery rows=1 maxcount=0}foto/espeax/28_oktovriou_2018{/gallery}

Δείτε επίσης

aimodosia_banner2
logo_pomens
logo_pomens
Κύλιση στην κορυφή