Η ΠΟΜΕΝΣ αθόρυβα, θεσμικά και ουσιαστικά, χωρίς επικοινωνιακά τεχνάσματα για εσωτερική κατανάλωση και δημιουργία  εντυπώσεων, συνεχίζει την προσπάθεια ανάδειξης του θέματος που απασχολεί όλους τους Έλληνες Στρατιωτικους.
Σε αγαστή συνεργασία με την Euromil και τους Ευρωπαίους ομολόγους μας, ως ΠΟΜΕΝΣ  εκφράζουμε την αγωνία και τη δυσαρέσκεια μας για το ότι συμβαίνει στους 2 συναδέλφους μας και θα συνεχίσουμε δυναμικά προς αυτήν την κατεύθυνση.
Αδιάψευστος μάρτυρας της συλλογικής προσπάθειας με τους Ευρωπαίους συναδέλφους μας - τους οποίους τιμούμε και ευχαριστούμε θερμά, το ακόλουθο υλικό.
Συνεχίζουμε...

 

Συνδέσμου Υπαξιωματικών Κυπριακού Στρατού (ΣΥΚΣ)

 Αγαπητοί συνάδελφοι της μητέρας πατρίδας Ελλάδας,

Μετά από επικοινωνία με τον συνάδελφο Γεώργιο Ζγαρδανά, Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., σας αποστέλλουμε σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου Υπαξιωματικών Κυπριακού Στρατού (ΣΥΚΣ), όπου εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας και την ετοιμότητα μας για βοήθεια και στήριξη των 2 συναδέλφων μας που κρατούνται από την Τουρκία στις φυλακές της Ανδριανούπολης και αίτημα άμεσης απελευθέρωσης τους.

Ο ΣΥΚΣ βρίσκεται πάντα σε πλήρη συνεργασία με τους Ελλαδικούς συνδέσμους και θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας όποτε αυτό χρειάζεται.

Με εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς,

Κατερίνα Μαρκουλλίδου

Πρόεδρος ΣΥΚΣ

 

Αντίδραση του προέδρου Rullo Salvatore της Ιταλικής ομοσπονδίας στρατιωτικών AS.SO.DI.PRO.

 

H Τουρκία να ελευθερώσει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς. Η παρέμβασή της Federica Mogherini.  Αλληλεγγύη στους φίλους της Ελληνικής στρατιωτικής ομοσπονδίας P.FE.AR. FU. (ΠΟΜΕΝΣ)

Ακολουθεί άρθρο στα Ιταλικά: Διαβάστε Περισσότερα

Loading...


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΚΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 2 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ

Ο Σύνδεσμος Υπαξιωματικών Κυπριακού Στρατού (ΣΥΚΣ), παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των 2 συνάδελφων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν συλληφθεί την 1η Μαρτίου 2018, στον Έβρο και κρατούνται στις φυλακές της  Τουρκίας και εκφράζει την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση του.

Ο ΣΥΚΣ τάσσεται στο πλευρό των συναδέλφων και καταδικάζει την ενέργεια της Τουρκίας να τους κρατά στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Ανδριανούπολη.

Αυτές τις δύσκολες ώρες, ο ΣΥΚΣ, δηλώνει παρών συμπαραστάτης στον αγώνα για απελευθέρωση των 2 συνάδελφων.   

Ζητούμε την μεσολάβηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όλων των αρμόδιων φορέων,  για να ασκηθούν οι απαραίτητες πιέσεις προς την Τουρκία για άμεση απελευθέρωση των Ελλαδιτών συναδέλφων μας.

Χαιρετίζουμε την άμεση ανταπόκριση του EUROMIL, να εκδώσει σχετική ανακοίνωση.

Τονίζουμε ότι, θα βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση και σε συνεργασία με τους στρατιωτικούς συνδέσμους στην Ελλάδα και είμαστε έτοιμοι να προβούμε σε οποιαδήποτε βοήθεια χρειασθεί.

                                                                                                        -Η-

                                                                                                  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

                                                                                         Κατερίνα Μαρκουλλίδου

                                                                                                    Αλχίας (ΔΒ)

 

Loading...

 

Διαβάστε Περισσότερα