ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ Δ Ε Λ Τ Ι Ο  

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην κατάργηση του Α/Απ. Χρυσούπολης και στην συγχώνευση του με την 25η Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ κ. Νίκος Παναγιωτίδης, επικοινώνησε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, με το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων (ΑΝ.ΕΛ) και πολιτευτή Καβάλας του κόμματος κ. Τσακίρη Γεώργιο, μεταφέροντας του το κλίμα ανησυχίας που εύλογα επικρατεί στα στελέχη που υπηρετούν στις συγκεκριμένες Μονάδες και του ζήτησε τις απόψεις του κόμματος του και την δημόσια τοποθέτηση του για το θέμα.

Ο κύριος Τσακίρης διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο της Ένωσης ότι μετά και από επικοινωνία που είχε με τις αρμόδιες υπηρεσίες του κόμματος του, η όποια πιθανή όπως ανέφερε συγχώνευση των δύο Μονάδων θα γίνει σε βάθος χρόνου (μετά από 1-2 χρόνια) και δεν θα περιλαμβάνει μαζικές μεταθέσεις προσωπικού ή και απομείωση του επιχειρησιακού έργου και ρόλου που εξυπηρετεί σήμερα το Α/Απ. Χρυσούπολης. Τα παραπάνω επανέλαβε ο κ. Τσακίρης και σε σημερινή του (13/12), αναλυτική συνέντευξη στο ράδιο ALPHA και στον δημοσιογράφο κ. Νίκο Χαζαρίδη.

 Την παραπάνω συνέντευξη θα έχουν την δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι να την διαβάσουν στο αυριανό φύλλο (14/12), της εφημερίδας Νέα Εγνατία Καβάλας.

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Παναγιωτίδης Νικόλαος

(Τηλ.: 6983503377)

Αυγερινός Κυριάκος

(Τηλ.: 6983515236)

Loading...